(Poistunut julkaisusta)

Vakuutusneuvoja, Etelä-Karjala
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Olemme vahvistamassa myynnin ja asiakkuuksien hoidon tiimiämme ja haemme Pohjola Vakuutukseen vakuutusneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Karjalan toimipisteisiin, pääpaikkana Lappeenranta.  

 

VAKUUTUSNEUVOJA, Etelä-Karjala

 

Vakuutusneuvojana sinulla on merkittävä rooli henkilöasiakkaiden asiakkuuksien hankinnassa, hoidossa sekä ensiluokkaisen asiakaskokemuksen tuottamisessa. Vastaat vakuutusten tuloksellisesta myynnistä oman vastuualueesi osuuspankeissa joko pankin konttorissa, puhelimitse tai verkkoneuvotteluissa. Toimit myös pankkineuvojien työparina pankkien vastuutettujen asiakkaiden sekä Private-asiakkaiden vakuutusturvan kartoittamisessa, ylläpitämisessä ja lisämyynnissä. Rakennat aktiivisesti yhteistyötä osuuspankin kanssa sekä kehität osaltasi toimintatapoja ja prosesseja tuloksellisen ristiinmyynnin aikaansaamiseksi.

 

Toimit myös vakuutuksen edustajana pankin asiakashankintatapahtumissa sekä kehität alueen vakuutusmyyntiä osana alueellista vakuutustiimiä.  Ennen kaikkea olet kuitenkin aidosti kiinnostunut kohtaamastasi asiakkaasta ja haluat, että asiakkaan asia ratkeaa. Toimit tärkeänä osana työyhteisöä ja varmistat omalla toiminnallasi yhteistyön ja tiimin tavoitteiden täyttymisen.

 

Oletko sinä hakemamme osaaja?

 

Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja olet halukas saavuttamaan omaan työhösi liittyvät tavoitteet ja päämäärät, ja ennen kaikkea vastaamaan asiakkaan odotuksiin. Kokemuksen vakuutus- tai rahoitusalalta katsomme eduksi. Sinulla on kyky rakentaa ja ylläpitää yhteistyö- ja kontaktiverkkoja sekä toimia vahvasti verkottuneessa toimintaympäristössä. Vuorovaikutustaitosi ovat vahvat niin suullisesti kuin kirjallisestikin ja viestit ymmärrettävästi eri osapuolien kanssa. Työskentelysi on tarkkaa ja järjestelmällistä, ja olet tottunut työskentelemään paineen alla ja muutostilanteissa. Toivomme myös, että tartut rohkeasti uusiin haasteisiin ja energinen työotteesi on aikaansaava.

 

Mitä saat meiltä?

 

Tarjoamme mahdollisuutta olla mukana kehittämässä uutta toimintatapaamme yhdessä kollegoiden kanssa. Työskentelet ammattitaitoisessa tiimissä, jonka kanssa on mukava kasvaa ja kehittää myös omaa osaamistasi; jatkuva oppiminen ja yhdessä onnistuminen ovat keskeisiä menestystekijöitämme. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan myös omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Heräsikö kiinnostuksesi? Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä Petra Vainio-Tykkälä kertoo sinulle mielellään lisää. Tavoitat hänet parhaiten 11.12. klo 9-10, 17.12. klo 15-16 numerosta 050 3707 841.

 

Kerro meille osaamisestasi ja motivaatiostasi, ja hae tehtävää 31.12.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Liitäthän hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi. 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.