(Poistunut julkaisusta)

Vakuutusmyyntineuvottelijoita
Toteemi

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018
Toteemi on Tamperelainen myyntitalo. Menestyksen perustana on hyvä sitoutunut joukkue, jolla on yhteinen visio ja arvot.

Uudet ja modernit toimitilat sijaitsevat Tampereen keskustassa toimistotalo Ratinankaaressa, jossa on mm. hyvä lounasravintola alakerrassa. Toteemi on myös mukava työpaikka: 97 % työntekijöistä suosittelee Toteemia. Tampereen Toteemi Oy on osa STC Groupia.

Toteemilaisilla on pitkä kokemus myynnistä ja sen ansiosta he pystyvät tarjoamaan osaavaa koutsaamista ja hyvän kulttuurin laadukkaan ja tuloksellisen myyntityön tekemiseen.

Haemme nyt asiakkaallemme Toteemille lisää

VAKUUTUSMYYNTINEUVOTTELIJOITA.

Myyntiä tehdään uusille ja nykyisille asiakkaille.

Jos olet kokenut myyjä, niin Toteemi on loistopaikka kehittää myyntitaitoja vielä eteenpäin. Mikäli myyntikokemusta ei löydy, mutta tahto on kova oppia, niin meiltä saat kattavan koulutuksen ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Työstä maksetaan kiinteää kuukausipalkkaa ja sen päälle tulee motivoiva provisiomalli, jossa ansaitset lisää jokaisesta tekemästäsi kaupasta. Sinulla on mahdollisuus jopa tuplata kuukausipalkkasi. Toteemi tukee henkilöstönsä harrastustoimintaa liikuntaseteleiden muodossa.

Haastattelemme hakijoita koko hakuajan, joten laita hakemus pikaisesti. Seuraavat perehdytysjaksot Toteemilla alkavat 14.1.2019 ja 21.1.2019!

Mikäli koet olevasi sopiva tyyppi joukkueeseemme, lähetä hakemuksesi. Halutessasi kysy lisätietoja tehtävästä tai Toteemista Go On Tampereen Ninniltä +358 40 018 0952!