(Poistunut julkaisusta)

Vakuutusmyyntineuvottelija
Tampereen Toteemi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Toteemi on vuonna 2014 perustettu tamperelainen myyntitalo, joka kohtelee reilusti henkilöstöään ja asiakkaitaan. Toteemi haluaa olla alan paras toimija asiakkaille ja työntekijöilleen. Työntekijöistämme 97 % suositteleekin meitä työpaikkana. Toteemin timitilat ovat uudet ja sijaitsevat modernissa Ratinankaaren toimistotalossa.

Haemme nyt asiakkaallemme Toteemille suorarekrytointina lisää

VAKUUTUSMYYNTINEUVOTTELIJOITA!

Odotamme hakijoilta:
- Myynnillistä asennetta
- Intoa uuden oppimiseen ja työntekoon

Jos olet kokenut myyjä, niin Toteemi on loistopaikka kehittää myyntitaitoja vielä eteenpäin. Mikäli myyntikokemusta ei löydy, mutta tahto on kova oppia, niin meiltä saat kattavan koulutuksen ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Asiakaskuntasi muodostuu uusista asiakkuuksista ja nykyisten asiakkaiden lisäpalveluista. Pidämme asiakkaisiin yhteyttä puhelimitse. Tehtävässä toimitaan vahvasti tiiminä ja kehitetään yhdessä toimintaa. Toteemi tarjoaa myös paljon myyntivalmennuksia, joissa voit päivittää osaamistasi oman tarpeesi mukaan. Vakuutusmyyntitiimissä on monipuolista osaamista ja työkaverit ovat nuoria aikuisia ja jo varttuneempaan ikään ehtineitä.

Palkkamalli on reilu. Toteemi maksaa kiinteää kuukausipalkkaa ja provisiota myynnistäsi sen päälle. Joustavat työajat ja myös etätyömahdollisuus. Toteemilla tuetaan henkilöstön työhyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriseteleiden muodossa.

Haastattelemme hakijoita koko hakuajan, joten laita hakemus pikaisesti. Seuraava perehdytysjaksot Toteemilla alkaa ma 2.9.2019! Mikäli koet olevasi sopiva tyyppi, lähetä hakemuksesi. Halutessasi kysy lisätietoja tehtävästä tai Toteemista Go On Pirkanmaan Ninniltä +358 40 018 0952 (arkisin klo 8-16)!