Vakuutusmyyntineuvottelija (Tampere) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Etsimme Tampereella sijaitsevaan asiakasyritykseemme suorarekrytointina

VAKUUTUSMYYNTINEUVOTTELIJAA 

monipuolisten vakuutuspalvelujen pariin.

Työ pitää sisällään vakuutustuotteiden ja -palvelujen myyntiä kotitalouksille puhelimitse. Tavoitteena on löytää monipuolisesta vakuutustarjonnasta oikeanlaiset palveluratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaan. Aikaisempi myyntikokemus ei ole välttämätöntä, sillä tehtävään annetaan kattava koulutus. Toivomme tekijältä erityisesti myynnillistä asennetta sekä sanavalmiutta.

Palkkaus koostuu työehtosopimuksen mukaisesta takuutuntipalkasta sekä kannustavista myyntiprovisioista. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde (37,5 h/vk), työaika arkisin klo 9-17.

Työsuhteen aikana työntekijällä on halutessaan mahdollisuus suorittaa oppisopimuksella finanssialan ammattitutkinto tai merkonomin tutkinto.

Mikäli koet olevasi etsimämme vakuutusmyyntineuvottelija, lähetä hakemuksesi pikaisesti CV:n kera! Lisätietoja tehtävästä voi kysyä arkisin klo 8-16 välillä henkilöstökonsultti Elisa Häkliltä, p. 044 740 4502.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254152
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Elisa Häkli (elisa.hakli (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4502
  • Sijainti: Tampere