Vakuutusmyyjiä, Jyväskylä
Rainmaker

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Viihtyisitkö itseohjautuvassa työkulttuurissa, jossa työntekijöiden mielestä on erittäin hyvä ilmapiiri? Haluatko startin urallesi  myynnin ja maailmanluokan asiakaskohtaamisten parissa? Panosta omaan tulevaisuuteesi – tule meille myyjäksi Rainmakerin Jyväskylän toimistollemme!

Etsimme joukkoomme innokkaita työkavereita vakituisiin työsuhteisiin. 

Tulet  kehittymään päivä päivältä kohti myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisuutta. Myyntityössä hankitut taidot ovat kultaakin arvokkaampia on sitten tähtäimessä myyjän urapolku tai esim. esimiestehtävät alalla kuin alalla. Työtä teet vakutuusalan huippubrändin kanssa rehellisesti ja rennolla fiiliksellä. 

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä töitä täysipäiväisesti tai osa- aikaisesti esimerkiksi opiskeluiden ohella. Tarjoamme 10 euron tuntipalkan ja myyntiprovisiot omaan suoriutumiseesi perustuen. Vakuutusmyynnissä  keskiansiot kuukaudessa ovat noin 15 euroa tunnilta ja parhaimmillaan huippumyyjillä yli 20 euroa tunnilta. Vakuutusmyynnin työ sopii mainiosti sinulle, joka haluat haastaa itseäsi ja kehittyä myynnin ja asiakaskohtaamisten ammattilaiseksi.

RAINMAKER CUSTOMER EXPERIENCES TYÖNANTAJANA

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2019 on noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset.  Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta ja laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

MILLAISIA TYÖKAVEREITA ETSIMME?

Toivomme työkavereiltamme ennen kaikkea positiivista ja reipasta asennetta. Aiempaa myyntikokemusta emme edellytä, sillä tämän työn oppii vain tekemällä ja me haluamme opettaa sen tekemisen. Tule sellaisena kuin olet ja ota mukaasi innokas, rohkea ja ennakkoluuloton asenne!

Sinua odottaa huippu porukka, joka puhaltaa yhteen hiileen toinen toistaan tsempaten. Esihenkilöt valmentavat ja tukevat sinua päivittäisessä työssäsi – yhdessä saavutamme tavoitteet päivästä toiseen.

Jäikö jokin askarruttamaan? Voit olla yhteydessä rekrytoijaamme Markus Nurmeen puh. 040 7147991 puhelimitse tai whatsappilla. Autamme mielellämme!


Perustiedot: 

Työt alkaa: 11.1.2020
Paikkakunta: Jyväskylä
Työtunnit: 18-30/vko
Työajat: Arkisin 09.00-19.00 
Palkka: 10€/h + provisiot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot