(Poistunut julkaisusta)

VAKUUTUSMYYJIÄ JA SÄHKÖMYYJIÄ, Jyväskylä
ManpowerGroup Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018
ManpowerGroup Contact Center Oy on Suomen suurin Contact Center -palveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä: hoidamme mm. asiakasyrityksiemme myyntiä, teknistä tukea, asiakaspalvelua ja erilaisia back office -tehtäviä. Asiakasyrityksemme edustavat kansainvälisiä ja kotimaisia huippubrändejä eri toimialoilta. Asiakaspalvelukeskuksissamme Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä ja Turussa työskentelee reilut 600 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista. Asiakaspalvelumme on monikanavaista eli palvelemme asiakkaita puhelimitse, kirjallisesti, chatin välityksellä sekä sosiaalisessa mediassa. Myynnillisyys on tärkeässä osassa kaikkea palvelua ja vahvasti mukana kaikessa tekemisessämme.

 

Kelpaisiko 10 euron tuntipalkka, rento työilmapiiri ja asiallinen työkokemus lihottamaan ansioluetteloasi? Tuntuuko siltä, että intoa ja potentiaalia olisi työelämään, mutta kukaan ei vain anna mahdollisuutta? Olisiko ura myyntialalla sinun juttusi?

Tule meille myyjäksi vakituisella työsopimuksella ja tuntipalkalla Jyväskylään!

Työtehtävästä

Työtehtävät voivat sijoittua joko vakuutus- tai sähkömyynnin tehtäviin.

Molemmissa tehtävissä pääset vahvistamaan asiantuntijuuttasi omalla alallasi, kehittymään myynnin ammattilaiseksi ja tienaamaan mukavasti.

Yritys, jonka vakuutustuotteita myymme, on kansainvälinen ja vakavarainen vakuutusyhtiö, jolla on jo vankka asiakaskunta Suomessa. Sähkötuotteiden osalta kyseessä on tuttu kotimainen toimittaja.

Työ on monipuolista, sillä samaa tuotetta ei myydä jatkuvasti, vaan eri kampanjat ja tuotteet tuovat työhön vaihtelua. Työ itsessään on helppo oppia, sinun tarvitsee vain olla avoin ja tarpeeksi rohkea napataksesi luurin käteen!

Toivomme sinulta

Odotamme sinulta ensisijaisesti intoa ja kiinnostusta myyntityöhön. Aikaisempi kokemus myynnistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Koulutustaustallasi tai aiemmalla työhistoriallasi ei ole suurta merkitystä, tärkeintä on positiivinen ja oppimishaluinen asenne sekä aktiivinen ja toimeen tarttuva ote työhön.

Mitä sinä saat

Meillä tehdään myyntiä rehellisellä pelillä ja rennolla fiiliksellä: työsopimuksemme ja myyntitoimintamme kestävät tarkemmankin tarkastelun. Jokainen saa oikean tuntipalkan, sopimukset tehdään vakituisina ja työvuoroihin voi itse vaikuttaa. Ison talon myötä tulee luonnollisesti ison talon edut ja etenemismahdollisuudet ja työhyvinvointiin panostetaan kunnolla.

Maksamme ICT-alan työehtosopimuksen mukaista tuntipalkkaa, joka on 10 euroa tunnilta. Lisäksi meillä on erinomaiset palkitsemismallit, joiden ansiosta jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan tulotasoonsa, keskimäärin ansiot voivat olla 13-14 euroa tunnilta ja parhaimmillaan jopa 20 euroa tunnilta.

Saat meiltä kattavan myyntikoulutuksen ja tukea jatkuvasti työssäsi. Vaikka et vielä olisikaan kokenut myyntitykki, valmentajamme auttavat kaivamaan piilevät myyntitaitosi esiin. Usko itseesi, niin mekin uskomme sinuun!

Lisätietoa

Työajat sijoittuvat arkisin klo 9-20 välille, vapaaehtoisille on tarjolla myös leppoisia lauantaivuoroja klo 10-18 välillä. Voit itse sovitella työaikasi elämäsi ympärille, meillä voit tehdä töitä koko- tai osa-aikaisesti, ainoastaan viikon kestävän koulutusjakson ajan toivomme sinun pystyvän olemaan klo 9-17 paikan päällä. Ja koulutusaikanakin saat palkan. Tietysti.

Lisää informaatiota tehtävästä voit kysyä pirauttamalla Service Manager Marko Hänniselle arkisin klo 12-16 välillä, puh. 040 6311 995. Rekrytointiprosessin etenemisestä voit tiedustella rekrytointitiimiltämme osoitteesta cc.rekrytointi@manpowergroup.fi tai puh. 040 652 8810.  

Hae iloiseen joukkoomme osoitteessa www.manpower.fi mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, viimeistään kuitenkin 05.11.2018 mennessä.

Kannattaa myös käydä tsekkaamassa sosiaalisesta mediasta, minkälaista meininkiä toimistollamme on:

https://www.facebook.com/MGSCCjyvaskyla/

https://www.instagram.com/mgsccjkl/