(Poistunut julkaisusta)

Vakuutusmyyjäksi
Bassadone Insurance Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Bassadone Insurance Services Oy on lanseerannut täysin uudenlaisen konseptin autojen vakuuttamiseen. Tule mukaan uuteen, kasvavaan tiimiin luomaan jotain uutta ja tekemään tulosta!

Bassadone Insurance Services Oy tarjoaa vakuutuspalveluita Autoverkkokaupasta auton ostaneille asiakkaille. Yritys on kehittänyt uuden konseptin vakuutusten jakeluun ja haluaa tarjota asiakkailleen asiantuntevaa ja konsultoivaa palvelua juuri silloin kun asiakkaalla on sille tarvetta.

Tehtävänäsi vakuutusmyyjänä on kontaktoida puhelimitse auton ostaneet asiakkaat ja kartoittaa sekä tarjota heille parhaat mahdolliset ratkaisut ja palvelut. Kyseessä ei ole kylmämyynti, vaan myynnillinen asiantuntijapalvelu, jossa jokaisella asiakkaalla on vakuutukselle tarve. Työtä tehdään vahvasti konsultoivalla otteella, jossa vuorovaikutustaidot ja tuotetietämys pelaavat isossa roolissa.

Hoidat asiakkaat alusta loppuun itse. Työ on itsenäistä, mutta saat taaksesi tiimin tuen sekä jatkuvan seurannan ja sparrauksen. Työtä voit alkuvaiheen jälkeen tehdä myös etätyönä, saat käyttöösi läppärin, luurit ja kaikki tarvittavat järjestelmät.

Kokoaikaisella vakuutusmyyjällä on mahdollisuus kasvaa tiimin esimieheksi. Tässä roolissa eduksesi on tausta joko vakuutusmyynnin parista tai tiimin vetämisestä. Tärkeintä on kuitenkin oikea työtä pelkäämätön asenne ja halu oppia sekä kehittyä. Ymmärrät, että hyvä myynti perustuu aina loistavaan asiakaskokemukseen, jota haluamme tuottaa jokaiselle asiakkaallemme.

Koska tehtävä on uusi, sinulla on mahdollisuus olla vaikuttamassa työyhteisön dynamiikkaan ja syntyvään yrityskulttuuriin, haluatko esimerkiksi pizzaperjantain vai tiimin futisillan? Tavoitteena on luoda tiivis, yhteen hiileen puhaltava porukka, jotka tukevat toisiaan päivittäisessä työssä ja nauttivat yhteisistä onnistumisista. Kerran kuussa tiimille järjestetään tiimitapahtuma. Työ alkaa kattavalla perehdytyksellä, johon kuuluu myyntivalmennus, tuotekoulutukset sekä järjestelmien opettelu, perehdytys tapahtuu Vantaan Petikossa, Bassadone Insurance Services Oy:n tiloissa.

Työskentely tapahtuu pääasiallisesti autokauppojen aukioloaikoina, toivommekin sinulta joustoa työvuorojen suhteen, sillä toisinaan saattaa ilmetä tarve iltavuoroihin tai viikonloppunäyttelyihin. Mahdollisuus etätyöhön.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja solmitaan Baronan kanssa.

Palkkaus: TES+provisio. Provisio muodostaa merkittävän osan kokonaisansioistasi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 25.9. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Sofia Nisumäki p.046 922 5720.