(Poistunut julkaisusta)

Vakuutusmyyjä (Tampere) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Etsimme Tampereella sijaitsevaan asiakasyritykseemme suorarekrytointina

VAKUUTUSMYYJÄÄ

monipuolisten vakuutuspalvelujen pariin ja vakituiseen työsuhteeseen.

Työ pitää sisällään vakuutustuotteiden ja -palvelujen myyntiä kotitalouksille puhelimitse. Tavoitteena on löytää monipuolisesta vakuutustarjonnasta oikeanlaiset palveluratkaisut asiakkaan tarpeen mukaan. Myytävät vakuutustuotteet eivät kilpaile muiden vakuutusten kanssa, vaan tarjoavat lisäturvaa, joita asiakkaan nykyvakuutukset eivät mahdollisesti kata.

Aikaisempi myyntikokemus ei ole välttämätöntä, sillä tehtävään annetaan kattava palkallinen koulutus. Toivomme tekijältä erityisesti myynnillistä ja positiivista asennetta, sanavalmiutta ja määrätietoisuutta.

Palkkaus koostuu PAM:in työehtosopimuksen mukaisesta takuupalkasta (esim. alle 3 vuoden kokemuksella 1 527,86 €/kk) sekä kannustavista myyntiprovisioista. Kyseessä on säännöllinen ja kokoaikainen työsuhde (37,5 h/vk), työaika on arkisin klo 9-17. Tarpeen mukaan työajoissa on kuitenkin joustovaraa ja työntekijä voi halutessaan työskennellä myös arki-iltaisin ja lauantaisin.

Myynnin näköalapaikan lisäksi kasvava yritys tarjoaa työntekijöilleen hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet. Työsuhteen aikana on lisäksi mahdollisuus suorittaa oppisopimuksella finanssialan ammattitutkinto tai merkonomin tutkinto.

Mikäli koet olevasi etsimämme vakuutusmyyjä, lähetä hakemuksesi pikimmiten ansioluettelosi kera. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä arkisin klo 8-16 välillä henkilöstökonsultti Elisa Häkliltä, p. 044 740 4502.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.