Vakuutusmyyjä puhelinmyyntiin, Tampere
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021
Etsimme vakuutusmyyjää rekrytointitoimeksiantona vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme. Tehtävässä pääset työskentelemään myyjänä laadukkaan tuotemyynnin pariin Tampereelle. Mikäli tunnistat itsesi sinnikkääksi ja oma-aloitteiseksi työntekijäksi ja palat halusta päästä kehittymään myynnin todelliseksi ammattilaiseksi, lue alta lisää. Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa nopeasti, joten haethan tehtävää pian.
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään osana vakuutustiimiä uusmyyntiprojektissa. Tämä tehtävä sopii sinulle, mikäli koet innostusta myyntiin ja erilaisiin asikaskohtaamisiin sekä arvostat säännöllisiä toimistotyöaikoja arkisin. Halutessasi voit myös työskennellä lauantaisin. Työ alkaa kattavalla perehdytysjaksolla, joten aikaisempaa kokemusta samankaltaisista tehtävistä ei vaadita. Tärkeintä on aktiivinen ja periksiantamaton asenne!

Tarjoamme


* Turvallisen ja tasaisen työarjen sekä vakavaraisen työnantajan
* Kattavan perehdytyksen, tukea, koulutusta ja jatkuvaa valmennusta
* Kannustavan ja turvallisen palkkauksen joka koostuu kuukausipalkasta + provisiosta

TYÖNKUVA
Työskentelet osana vakuutustiimiä, jossa myydään laadukkaita ja tärkeitä lisäturvavakuutustuotteita. Työ tehdään puhelinmyyntinä. Aamuisin osallistut starttipalavereihin ja säännöllisesti myös muihin palavereihin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on työtä pelkäämätön ja timanttisen asenteen työhön omaava henkilö. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo pidempään työelämässä ollut ammattilainen, mutta tärkeintä on sinnikäs ja periksiantamaton työskentelytyyli. Puhut myös sujuvasti suomea.

Työntekijänä olet


* Hyvät vuorovaikutustaidot omaava
* Sinnikäs
* Rohkea ja sinulla on reipas työote


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, esimerkiksi 19.7 tai elokuussa
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Tampere
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on jo hieman pidemmän historian omaava monialainen myyntitalo. Yrityksen asiakkaina on niin yrityksiä kuin kuluttajiakin.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466459
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere