(Poistunut julkaisusta)

Vakuutusmyyjä, osa-aikainen
Bassadone Insurance Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Haemme nyt kahta osa-aikaista vakuutusmyyjää kasvavaan tiimiin.

Bassadone Insurance Services Oy on lanseerannut täysin uudenlaisen konseptin autojen vakuuttamiseen. Tule mukaan luomaan jotain uutta ja tekemään tulosta!

Bassadone Insurance Services Oy tarjoaa vakuutuspalveluita Autoverkkokaupasta auton ostaneille asiakkaille. Yritys on kehittänyt uuden konseptin vakuutusten jakeluun ja haluaa tarjota asiakkailleen asiantuntevaa ja konsultoivaa palvelua juuri silloin kun asiakkaalla on sille tarvetta.

Tehtävänäsi vakuutusmyyjänä on kontaktoida puhelimitse auton ostaneet asiakkaat ja kartoittaa sekä tarjota heille parhaat mahdolliset ratkaisut ja palvelut. Kyseessä ei ole kylmämyynti, vaan myynnillinen asiantuntijapalvelu, jossa jokaisella asiakkaalla on vakuutukselle tarve. Työtä tehdään vahvasti konsultoivalla otteella, jossa vuorovaikutustaidot ja tuotetietämys pelaavat isossa roolissa.

Hoidat asiakkaat alusta loppuun itse. Työ on itsenäistä, mutta saat taaksesi tiimin tuen sekä jatkuvan seurannan ja sparrauksen. Työtä voit alkuvaiheen jälkeen tehdä myös etätyönä, saat käyttöösi läppärin, luurit ja kaikki tarvittavat järjestelmät.

Tärkeintä tässä työssä on työtä pelkäämätön asenne ja halu oppia sekä kehittyä. Ymmärrät, että hyvä myynti perustuu aina loistavaan asiakaskokemukseen, jota haluamme tuottaa jokaiselle asiakkaallemme. Katsomme vakuutusalan tuntemuksen eduksi muttemme välttämättömyydeksi. Työ alkaa kattavalla perehdytyksellä, johon kuuluu myyntivalmennus, tuotekoulutukset sekä järjestelmien opettelu. Perehdytys tapahtuu Vantaan Petikossa, Bassadone Insurance Services Oy:n tiloissa.

Koska tiimi on vielä uusi, sinulla on mahdollisuus olla vaikuttamassa työyhteisön dynamiikkaan ja syntyvään yrityskulttuuriin, haluatko esimerkiksi pizzaperjantain vai tiimin futisillan? Tavoitteena on luoda tiivis, yhteen hiileen puhaltava porukka, jotka tukevat toisiaan päivittäisessä työssä ja nauttivat yhteisistä onnistumisista. Kerran kuussa tiimille järjestetään tiimitapahtuma.

Työskentely tapahtuu pääasiallisesti autokauppojen aukioloaikoina. Osa-aikainen työ sopii mainiosti esimerkiksi opiskelijalle. Mahdollisuus etätyöhön.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja solmitaan Baronan kanssa.

Palkkaus: TES+provisio. Provisio muodostaa merkittävän osan kokonaisansioistasi.

Ole nopea, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 5.12. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Sofia Nisumäki p.046 922 5720.