Vakuutusmyyjä oppisopimuksella (Tampere)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022

Rekrytoimme Tampereella sijaitsevaan asiakasyritykseemme 

VAKUUTUSMYYJIÄ OPPISOPIMUKSELLA!


Työ pitää sisällään monipuolisten vakuutustuotteiden ja -palvelujen myyntiä kotitalouksille puhelimitse. Tavoitteena on löytää monipuolisesta vakuutustarjonnasta oikeanlaiset palveluratkaisut asiakkaan tarpeen mukaan. Myytävät vakuutukset ovat kysyttyjä, sillä ne eivät kilpaile muiden vakuutusten kanssa, vaan tarjoavat lisäturvaa, jota asiakkaan nykyvakuutukset eivät mahdollisesti kata.

Toivomme tulevalta tekijältä ennen kaikkea myynnillistä ja positiivista asennetta, sekä sanavalmiutta ja halua oppia! Aikaisempi myyntikokemus ei ole työhön välttämätöntä, sillä tehtävään annetaan kattava palkallinen koulutus. Työpaikalla viihtyvyyden takaavat loistavat työkaverit, kannustavat esimiehet, sekä viihtyisät toimitilat Tampereen keskustan tuntumassa.

Mitä sinä saat? Myynnin näköalapaikan lisäksi kasvava yritys tarjoaa työntekijöilleen hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet, esim. oppisopimuksella finanssialan ammattitutkinnon, tai merkonomin tutkinnon suorittamiseen.

Palkkaus koostuu työehtosopimuksen (PAM astel) mukaisesta kiinteästä kuukausipalkasta (esim. alle 2,5 vuoden kokemus alalta 1 578,42 euroa/kk) sekä kannustavista myyntiprovisioista. Työsuhde on kokoaikainen (37,5 h/vko) ja vakituinen, jossa on etätyömahdollisuus alkuperehdytysjakson jälkeen. Työtä tehdään säännöllisesti arkipäivisin, mutta joustoa työaikoihin löytyy.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta! 

Hakulomake:  https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1091 

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä arkisin klo 8-16 välillä Alen Consulting Oy:n hr-koordinaattori Aleksi Aallolta, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548082
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Vakuutusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Aleksi Aalto (aleksi.aalto (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4505
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa