(Poistunut julkaisusta)

Vakuutusmyyjä oppisopimuksella (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Etsimme Tampereella sijaitsevaan asiakasyritykseemme suorarekrytointina

VAKUUTUSMYYJÄÄ oppisopimuksella

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.


Työ pitää sisällään monipuolisten vakuutustuotteiden ja -palvelujen myyntiä kotitalouksille puhelimitse. Tavoitteena on löytää monipuolisesta vakuutustarjonnasta oikeanlaiset palveluratkaisut asiakkaan tarpeen mukaan. Myytävät vakuutukset ovat kysyttyjä, sillä ne eivät kilpaile muiden vakuutusten kanssa, vaan tarjoavat lisäturvaa, jota asiakkaan nykyvakuutukset eivät mahdollisesti kata.

Aikaisempi myyntikokemus ei ole työhön välttämätöntä, sillä tehtävään annetaan kattava palkallinen koulutus. Toivomme tekijältä ennen kaikkea myynnillistä ja positiivista asennetta, sekä sanavalmiutta ja halua oppia! Työpaikalla viihtyvyyden takaavat loistavat työkaverit, kannustavat esimiehet, sekä laadukkaat ja viihtyisät toimitilat Tampereen keskustan tuntumassa.

Palkkaus koostuu PAM:in astel työehtosopimuksen mukaisesta kiinteästä kuukausipalkasta (esim. alle 2,5 vuoden kokemus alalta 1 548,40 euroa/kk) sekä kannustavista myyntiprovisioista. 

Työsuhde on kokoaikainen, ja kyseessä on säännöllinen arkipäivätyö, mutta joustoa työaikoihin löytyy.

Myynnin näköalapaikan lisäksi kasvava yritys tarjoaa työntekijöilleen hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet, esim. oppisopimuksella finanssialan ammattitutkinnon, tai merkonomin tutkinnon suorittamiseen.

Mikäli koet olevasi etsimämme vakuutusmyyjä, lähetä hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta! 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=641 

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä arkisin klo 8-16 välillä henkilöstökonsultti Elisa Häkliltä, p. 044 740 4502.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi