(Poistunut julkaisusta)

Vakuutusmyyjä oppisopimuksella (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Etsimme Tampereella sijaitsevaan asiakasyritykseemme suorarekrytointina

VAKUUTUSMYYJÄÄ oppisopimuksella

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työ pitää sisällään monipuolisten vakuutustuotteiden ja -palvelujen myyntiä kotitalouksille puhelimitse. Tavoitteena on löytää monipuolisesta vakuutustarjonnasta oikeanlaiset palveluratkaisut asiakkaan tarpeen mukaan. Myytävät vakuutukset ovat kysyttyjä, sillä ne eivät kilpaile muiden vakuutusten kanssa, vaan tarjoavat lisäturvaa, jota asiakkaan nykyvakuutukset eivät mahdollisesti kata.

Aikaisempi myyntikokemus ei ole työhön välttämätöntä, sillä tehtävään annetaan kattava palkallinen koulutus. Toivomme tekijältä ennen kaikkea myynnillistä ja positiivista asennetta, sekä sanavalmiutta ja halua oppia! Työpaikalla viihtyvyyden takaavat loistavat työkaverit, kannustavat esimiehet, sekä laadukkaat ja viihtyisät toimitilat Tampereen keskustan tuntumassa.

Palkkaus koostuu PAM:in työehtosopimuksen mukaisesta kiinteästä kuukausipalkasta (esim. alle 3 vuoden kokemus alalta 1 527,86 euroa/kk) sekä kannustavista myyntiprovisioista. Kahden ensimmäisen kuukauden ajan työntekijöille maksetaan takuupalkkaa 2000 euroa/kk, koska asiakasyrityksemme haluaa tukea uusia työntekijöitä ja rakentaa heidän osaamisensa sille tasolle, että tekeminen itsessään ylittää jatkossakin vastaavan tavoitetason. 

Työsuhde on kokoaikainen, ja kyseessä on säännöllinen arkipäivätyö, mutta joustoa työaikoihin löytyy tarvittaessa. 

Myynnin näköalapaikan lisäksi kasvava yritys tarjoaa työntekijöilleen hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet, esim. oppisopimuksella finanssialan ammattitutkinnon, tai merkonomin tutkinnon suorittamiseen.

Mikäli koet olevasi etsimämme vakuutusmyyjä, lähetä hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta! Lisätietoja tehtävästä voi kysyä arkisin klo 8-16 välillä henkilöstökonsultti Elisa Häkliltä, p. 044 740 4502.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=248 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.