(Poistunut julkaisusta)

Vakuutusmyyjä oppisopimuksella (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Etsimme Tampereella sijaitsevaan asiakasyritykseemme suorarekrytointina

VAKUUTUSMYYJÄÄ oppisopimuksella

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työ pitää sisällään monipuolisten vakuutustuotteiden ja -palvelujen myyntiä kotitalouksille puhelimitse. Tavoitteena on löytää monipuolisesta vakuutustarjonnasta oikeanlaiset palveluratkaisut asiakkaan tarpeen mukaan. Myytävät vakuutukset ovat kysyttyjä, sillä ne eivät kilpaile muiden vakuutusten kanssa, vaan tarjoavat lisäturvaa, jota asiakkaan nykyvakuutukset eivät mahdollisesti kata.

Aikaisempi myyntikokemus ei ole työhön välttämätöntä, sillä tehtävään annetaan kattava palkallinen koulutus. Toivomme tekijältä ennen kaikkea myynnillistä ja positiivista asennetta sekä sanavalmiutta ja halua oppia! Työpaikalla viihtyvyyden takaavat loistavat työkaverit, kannustavat esimiehet sekä laadukkaat ja viihtyisät toimitilat kätevien kulkuyhteyksien varrella.

Palkkaus koostuu PAM:in työehtosopimuksen mukaisesta takuupalkasta (esim. alle 3 vuoden kokemus alalta 1 527,86 euroa/kk) ja kannustavista myyntiprovisioista. Työsuhde on kokoaikainen ja säännöllinen arkipäivätyö, mutta joustoa löytyy työaikoihin tarvittaessa. 

Myynnin näköalapaikan lisäksi kasvava yritys tarjoaa työntekijöilleen hyvät kehittymis- ja uralla etenemismahdollisuudet. Työnantaja tarjoaa lisäksi työntekijöilleen mahdollisuuden suorittaa työsuhteen aikana oppisopimuksella finanssialan ammattitutkinnon tai merkonomin tutkinnon.

Mikäli koet olevasi etsimämme vakuutusmyyjä, lähetä hakemuksesi pikimmiten ansioluettelosi kera alla olevan linkin kautta! Lisätietoja tehtävästä voi kysyä arkisin klo 8-16 välillä henkilöstökonsultti Elisa Häkliltä, p. 044 740 4502.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=248 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.