(Poistunut julkaisusta)

Vakuutusmatemaatikko
OP Osuuskunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

Haemme Henkivakuutuksen aktuaaritoimeen vakuutusmatemaatikkoa vakituiseen työsuhteeseen.

Vakuutusmatemaatikko

Tehtävässä vastaat vastuullisen aktuaarin alaisuudessa henkivakuutuksen vakavaraisuus- ja vastuuvelkalaskentojen kehittämisen vaatimasta osaamisesta ja kehittämisestä sekä lakisääteisten dokumenttien (mm. ORSA, SFCR, laskuperusteet, aktuaarin selvitys) kehittämisestä ja osaltasi laadinnasta muiden matemaatikoiden avustuksella. Vastaat myös henkivakuutuksen IFRS17 –projektin vakuutussopimusstandardin edellyttämän vakuutusvelan laskennan ja raportoinnin kehittämisestä. Olet avainasemassa tietovaraston kehittämisessä ja hyödyntämisessä analytiikan keinoin liiketoiminnan hyväksi. Pääset kokeneena vakuutusmatemaatikkona toimimaan myös vastuullisen aktuaarin eli yksikönpäällikön sijaisena tarvittaessa eli tehtävässä on tarjolla seniorirooli matemaatikkotiimissä.

Tähän kiinnitämme huomiota

Olet etsimämme vakuutusmatemaatikko, mikäli sinulta löytyy niin vahvaa kokemusta vastaavista tehtävistä henkivakuutusliiketoiminnassa, että voit hypätä tähän itsenäiseen rooliin nopeasti.  Erityisesti henkivakuutusalueen laaja-alainen näkemys laskennoista ja niiden kehittämisestä katsotaan eduksi. Toivomme sinun myös suorittaneen SHV-tutkinnon tai olevan pitkällä tutkinnon suorittamisessa tehtävään soveltuvan matemaattisen koulutuksen lisäksi. Sinulta löytyy myös ohjelmointiosaamista (SAS) ja vahvaa taulukkolaskenta-osaamista (Excel).

Olet vaikuttava ja vakuuttava esiintyjä, joka varmalla otteella esittää asiansa niin suullisesti kuin kirjallisesti. Vakuutusmatemaatikkona toimit useiden sidosryhmien kanssa yhteistyössä, joten hyvät yhteistyötaidot tulevat sinulta selkärangasta.  Päätöksenteossa näkyy osaamisesi tehtävänkentän parista ja sinulla on kykyä tehdä linjauksia. Tavoitteellisuus on kaikessa tekemisessäsi ytimenä ja saat asioita tapahtumaan organisointikykysi ja oma-aloitteisuutesi avulla.

Meistä

Vakuutusmatemaatikkona tulet työskentelemään OPn henkivakuutustoiminnassa ja tämän myötä sinulla on loistavat mahdollisuudet kehittyä rinnallamme. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä dynaamisessa yksikössämme vakuutusalan analytiikan ammattilaisten parissa. Tiimimme löydät Vallilan toimistomme moderneista ja viihtyisistä tiloista. Isona talona pystymme tarjoamaan sinulle vertaansa vailla olevat uramahdollisuudet ja edut.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävistä tai meillä työskentelystä, vastuullinen aktuaari Piia Kolehmainen kertoo tehtävästä mielellään lisää puh. 0405049540 (hakuaikana tiistaisin 11.30-12.30 ) tai sähköpostitse piia.kolehmainen@op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 16.9.2018 mennessä OPn Ura-sivuston kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.