(Poistunut julkaisusta)

Vakuutuskäsittelijöitä back officeen
Keskinäinen vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2020

Etsimme nyt vakuutusyhtiöasiakkaallemme vakuutuskäsittelijöitä kolmen kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen vakuutuskäsittelyn back office -tehtäviin. Työt alkavat syyskuussa ja työaika sijoittuu arkisin klo 8-16 välille ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Vakuutuskäsittelijänä olet tärkeä osa vakuutusten käsittelyprosessia ja taustatukenasi on tiivis työyhteisö. Päätehtävänäsi on käsitellä asiakkaiden tarpeista lähtöisin olevia vakuutusten muutostarpeita, yrityksen ja sidosryhmien järjestelmissä. Käsiteltävät työt liittyvät pääasiallisesti ajoneuvovakuutuksiin.

Mitä toivomme uusilta vakuutuskäsittelijöiltämme?

Haluamme toimia asiakaslähtöisesti, joten toivomme tämän myös kuvastan sinun tapaasi tehdä töitä. Meillä menestyy henkilö, jolla on aito halu olla mukana luomassa vaikuttavaa asiakaskokemusta. Työskentelytahti projektissa on ripeä ja työ pääosin rutiininomaista, mutta tehtävä on hyvin tärkeä osa kokonaisuutta. Odotamme sinulta nopeaa oppimiskykyä, yritteliästä otetta sekä kiinnostusta finanssialaa kohtaan. Työ edellyttää hyviä IT-taitoja ja kykyä oppia uusien järjestelmien käyttöä nopeasti. Tehtävä on luottamuksellinen ja edellyttää tehtävään liittyvän sidosryhmän turvallisuusselvityksen läpäisemistä.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen?

Meillä pääset osaksi kasvuhaluista ja energistä työyhteisöä. Tarjoamme heti työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Haluamme mahdollistaa uuden oppimisen eri rooleissamme ja tukea työntekijöitämme. Työskentely tapahtuu upeissa puitteissa Länsi-Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meiltä saat mainiota työkokemusta urasi varrelle!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus linkin kautta mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja etenemme valinnassa mahdollisimman pikaisella aikataululla. Valituilta henkilöiltä tarkastetaan luottotiedot.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, olethan yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan Sakran Nuojuaan, 0505716584, arkisin klo 9:00-11:00 välillä.