(Poistunut julkaisusta)

Vakuutuskäsittelijä
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Tahdomme Riskivakuuttamisen tiimiimme kaksi määräaikaista vakuutuskäsittelijää, joiden positiivinen asenne ja osaaminen auttavat meitä palvelemaan vakuutusasiakkaitamme entistä paremmin.

Tehtävämme Riskivakuuttamisen tiimissä on tarjota Säästöpankin laina-asiakkaille asunto- ja kulutusluottoihin lisäturvaa. Lainan hakijan tulot saattavat joskus tilapäisesti heikentyä esimerkiksi sairauden, tapaturman tai työttömyyden vuoksi. Lainaturvan avulla asiakkaidemme taloudellinen tasapaino säilyy myös vaikeina aikoina.

Työskentelet Riskivakuuttamisen tiimissä, joka vastaa sisäisten ja ulkoisten lainaturva-asiakkaiden neuvontapalveluista lainaturvatuotteiden osalta. Vakuutuskäsittelijänä tehtäviisi kuuluu hakemusten ja toimeksiantojen esikäsittely sekä asiakaspalvelu.

Tahdomme, että sinulla on ainutlaatuista asennetta asiakaspalvelutyöhön sekä hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Tehtävässä menestymiseen tarvitaan tarkkuutta, sujuvaa erilaisten järjestelmien käyttötaitoa, oma-aloitteisuutta sekä yhteistyö- ja ongelmanratkaisukykyä. Kokemus riskivakuuttamisesta on etu ja lisäksi arvostamme halukkuuttasi uuden oppimiseen. Koulutustaustasi voi esimerkiksi olla kaupallinen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän riskivakuuttamisen parissa, jossa keskeinen tehtävä on huolehtia Säästöpankkiryhmän asiakkaiden talouden turvaamisesta. Työsuhteen edut ovat erinomaiset, parasta on kuitenkin rohkeutta, intoa ja osaamista arvostava kulttuurimme. Tiimimme etsii joukkuepelaajia suurella sydämellä. Modernit toimitilamme sijaitsevat Vallilassa Helsingissä.

Hae meille täyttämällä hakulomake 10.2.2020 mennessä. Määräaikaiset tehtävät ovat vuoden mittaisia. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana ja täytämme toimen heti sopivan henkilön löydyttyä.  Lisätietoja tehtävistä antaa rekrytoiva esihenkilö, Sp-Henkivakuutuksen vakuutuspäällikkö Petra Päkkilä keskiviikkona 5.2. klo 14-15:30 ja torstaina 6.2. klo 10-11, numerosta 050 428 9292.

Lue lisää Säästöpankkiryhmästä työnantajana: http://bit.ly/tyontekijakokemus  

Säästöpankkiryhmän tehtävänä on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tahdomme olla osaavin ja luotetuin talouden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Ytimessämme on säästöpankkikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi.