(Poistunut julkaisusta)

Vakuutuskäsittelijä
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Säästöpankkiryhmän tehtävänä on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tahdomme olla osaavin ja luotetuin talouden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Ytimessämme on säästöpankkikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi.  

Tahdomme vakuutuskäsittelijän, jonka asenne ja osaaminen auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.  Tehtävämme on huolehtia Säästöpankin henkilö- ja yritysasiakkaiden vakuutussäästämisen tuotteiden palveluiden ensiluokkaisesta ylläpidosta vakuutuksen alkamisesta aina korvauksen hoitamiseen saakka. Tehtävä on määräaikainen, noin vuoden pituinen äitiysvapaan sijaisuus.

Työskentelet Vakuutussäästämisen tiimissä, joka vastaa sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden neuvontapalveluista vakuutussäästämisen tuotteiden osalta. Vakuutuskäsittelijänä huolehdit asiakkaiden vakuutushakemusten ja kaikista vakuutusaikana tapahtuvien muutostoimeksiantojen käsittelystä. Osallistut myös korvausten käsittelyyn sekä vakuutustuotteiden ylläpidon tehtäviin.

Tahdomme, että sinulla on ainutlaatuista asennetta asiakaspalvelutyöhön sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Työtapaasi määrittää toimeliaisuus ja halukkuus uuden omaksumiseen ja oppimiseen. Luontainen uteliaisuutesi ja halu oppia takaavat sen, että kehität itseäsi ja vastuualuettasi alati muuttuvassa finanssimaailmassa.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan tarkkuutta, oma-aloitteisuutta sekä yhteistyö- ja ongelmanratkaisukykyä. Sinulla on vahva tahto saada ihmiset ympärilläsi onnistumaan ja pystytkin auttamaan organisaatiota toiminnon kehittämisessä. Aiemman kokemuksesi vakuutussäästämisen, kuten säästö-, eläke- tai varainhoitovakuutusten tuotteista sekä prosesseista katsomme eduksi. Arvostamme kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä sekä ruotsin kielen taitoa. Koulutustaustasi voisi esimerkiksi olla kaupallinen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän vakuutussäästämisen parissa, jossa keskeinen tehtävä on huolehtia Säästöpankkiryhmän asiakkaiden talouden turvaamisesta. Työsuhteen edut ovat erinomaiset, parasta on kuitenkin rohkeutta, intoa ja osaamista arvostava kulttuurimme. Tiimimme etsii joukkuepelaajaa suurella sydämellä. Modernit toimitilamme sijaitsevat Vallilassa Helsingissä.

Tahdotko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 2.12. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo heti hakuajan alusta lähtien ja täytämme toimen heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies, Sp-Henkivakuutuksen vakuutuspäällikkö, Katri Patja maanantaina 25.11. klo 13-14 ja tiistaina 26.11. klo 10-11 numerosta 050 420 3252.