(Poistunut julkaisusta)

Vakuutuskäsittelijä
Poolia Suomi Oy / AXA Partners Credit & Lifestyle Protection

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

AXA Partners Credit & Lifestyle Protection

AXA Partners - Credit & Lifestyle Protection is a leading provider of Credit & Lifestyle Protection Insurance across Europe, Latin America and Asia Pacific. It has a mandate to develop Credit & Lifestyle protection across the AXA Group with large distribution partners and working in co-operation with existing AXA entities. AXA Partners - Credit & Lifestyle Protection produces 1.9m EUR GWP p.a, operating in 40 different countries. It aims at becoming a leading provider of Credit & Lifestyle protection solutions by 2020.

Esittely

AXA Partners - Credit & Lifestyle Protection etsii kauttamme pohjoismaiseen vakuutuspalvelukeskukseensa

VAKUUTUSKÄSITTELIJÖITÄ MATKAVAKUUTUSTIIMIIN

Kyseessä on määräaikainen työsuhde, joka kestää 12 kk. Jatko on mahdollinen.

Työtehtävät

Työtehtäviin kuuluu vaativa ja monipuolinen vakuutuksien käsittelyyn liittyvä asiakaspalvelu sekä tietojen tallentaminen järjestelmään, sisäisten ja ulkoisten raporttien valmistelu ja esittely sisäisille sidosryhmille (mm. myynti). Yhteydenpito henkilöasiakkaisiin sekä yhteistyökumppaneihin tapahtuu puhelimitse ja sähköpostitse.

Edellytykset

Etsimme asiakaspalvelu- ja kielitaitoisia henkilöitä, jotka ovat kerryttäneet työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä tai vastaavasti pankki ja/tai vakuutusalan tehtävistä. Pääasiallinen työskentelykielesi ovat suomi, mutta eduksi katsotaan ruotsin, norjan tai tanskan osaaminen. Yrityksen konsernikieli on englanti, joten edellytämme myös sen sujuvaa osaamista.

Sinulla on ajan tasalla olevat IT-taidot ja hallitset erityisesti MS Office tuoteperheen ohjelmistot. Olet reipas ja positiivinen asiakaspalvelija sekä motivoitunut ja joustava tiimityöskentelijä.

Edut

Axa Partners tarjoaa sinulle dynaamisen työympäristön, näköalapaikan kansainvälisen yrityksen toimintaan sekä haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän alansa johtavien ja monipuolisten tuotteiden parista.

Yrityksen viihtyisät toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Sörnäisissä.

Lisätiedot


Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".