(Poistunut julkaisusta)

Vakuutuskäsittelijä (vuorotteluvapaan sijaisuus), Pohjola Vakuutus
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan.

Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Haemme nyt Tampereelle Pohjola Vakuutuksen ratkaisukykytiimiin vuorotteluvapaan sijaisuuteen

 

VAKUUTUSKÄSITTELIJÄÄ

 

Työ alkaa tammikuun puolivälissä ja kestää 6 kk. Jos olet kiinnostunut vakuutusalasta, olet valmis oppimaan uutta ja täytät vuorotteluvapaan sijaisuuden ehdot, tämä mahdollisuus voisi olla Sinua varten.

 

Tehtävästä

 

Vakuutuskäsittelijänä sinulla on tärkeä rooli asiakaskokemuksen luomisessa. Työpöydältäsi löytyy päivittäin asiakkaidemme vakuutussopimuksiin liittyviä tehtäviä ja hoidat niihin liittyviä yhteydenottoja luontevasti kaikissa kanavissa. Huolehdit erilaisista vakuutussopimuksiin liittyvistä tallennus- ja selvittelytehtävistä sekä muutoksista.

Kun annetut taustatiedot ovat puutteelliset, nappaat luurin käteesi ja otat yhteyttä asiakkaaseen lisätietojen saamiseksi.  Ketterässä toimintaympäristössä sinulla on valmius tehdä monenlaisia tehtäviä osaamisesi mukaan. 

 

Tehtävän vaativuusluokka on OP 2.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Sinulla on positiivinen asenne sekä kykyä ja halua oppia uutta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, pystyt työskentelemään paineen alla ja pysyt positiivisella mielellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Et myöskään kaihda rutiininomaisia tehtäviä.

Tartut asioihin oma-aloitteisesti ja innostuneesti. Työskentelyotteesi on joustava ja toimit tarkasti ja järjestelmällisesti tärkeänä osana ratkaisukykytiimiämme. Valittavalta henkilöltä edellytämme vuorotteluvapaan sijaisuuden kelpoisuusehtojen täyttämistä.

Lue lisää https://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/loyda_toita/vuorotteluvapaa/index.html.

 

Tarjoamme sinulle

 

Pohjola Vakuutuksella saat loistavan mahdollisuuden tutustua vakuutusalaan. Pääset työskentelemään osana ammattitaitoista ja rentoa porukkaamme, jossa saat tiimikaverin apua ja tukea aina tarvitessasi.

Meille on myös tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua sparraavat kollegasi sekä esimiehesi. 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopivat tähän tehtävään ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 30.11.2020 mennessä. Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Jos sinulla on kysymyksiä tehtävästä, olethan yhteydessä Susanna Multaseen sähköpostitse susanna.multanen@pohjola.fi.

 Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.