(Poistunut julkaisusta)

Vakuutuskäsittelijä (suomi-ruotsi)
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020

Etsimme vakuutusalalla toimivalle asiakasyrityksellemme Helsingin kantakaupunkiin kahta reipasta ja palveluhenkistä Vakuutuskäsittelijää kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työn aloitus mahdollisimman pikainen!


Työtehtävät

Tulet työskentelemään matkavakuutustiimin puhelinpalvelussa hoitaen vahinkoilmoituksiin liittyvää asiakaspalvelua.

Edellytykset

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa, norjan kielen taito luetaan isoksi eduksi. Olet tottunut työskentelemään puhelimessa ja sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot sekä -asenne etkä menetä malttiasi kiireenkään keskellä.

Lisätietoja

Laitathan pikaisesti cv:n ja hakemuksen palkkatoiveineen tulemaan! Ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä.

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter