(Poistunut julkaisusta)

Vakuutuskäsittelijä henkilöasiakkaiden vakuutuspalveluihin Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Palvelumme kasvaessa haemme Henkilöasiakkaiden vakuutuspalveluihin Tampereelle määräaikaista vakuutuskäsittelijää


Tehtävät


OPn Vakuutuskäsittelijä huolehtii henkilö- ja yritysasiakkaiden sopimusten vastuunvalinnasta sekä siihen liittyvistä muutoksista ja toimeksiannoista itsenäisesti annettujen ohjeiden mukaisesti. Tehtävässä on keskeinen rooli uusien henkilövakuutuksien ratkaisuissa.


Vakuutuskäsittelijänä vaikutat siihen, että asiakkaiden sopimusten sisältötiedot ovat oikein, ajantasaiset ja viranomaismääräysten ja/tai lain mukaiset. Pääasiallinen tehtäväsi on ulkoisten ja sisäisten toimeksiantojen tuloksellinen hoito. Erinomainen asiakaskokemus on palvelun keskiössä ja se tuotetaan ammattiosaamisella sekä ajan tasaisilla ohjeilla. Tärkeänä tehtävänäsi on sen vuoksi ylläpitää ja laajentaa omaa vakuutustuntemustasi ja -osaamistasi. Tässä tehtävässä erinomainen asiakaskokemus tuotetaankin ajan tasalla olevilla ohjeilla ja ammattiosaamisella.


Odotamme


Tehtävässä onnistuminen edellyttää itsensä johtamisen taitoja sekä oma-aloitteista ja itseohjautuvaa asennetta ja valmiutta tarttua haasteisiin. Tehtävässä on erittäin tärkeää tarkka ja järjestelmällinen työote sekä kyky työskennellä paineen alla. Kepassa toimitaan palveluketjun mukaisesti, mikä edellyttää kykyä toimia joustavasti eri tehtävissä.


Korostamme valintakriteereissä:


·       tehtävään soveltuvaa koulutusta
·       kykyä arvioida kriittisesti omaa tekemistään ja tehokkuuttaan
·       kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä haastavissa tilanteissa
·       hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoa
·       esiintymistaitoa ja -halua
·       joustavuutta ja muutosvalmiutta
·       sekä digiajan teknisiä taitoja

Tehtävässä edellytetään englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.


Tarjoamme


Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä.


Vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työ alkaa 17.9.2018 ja on vuoden määräaikainen työsuhde. Työtunnit tehtävässä ovat joko 20h/vko tai 37,5h/vko.


Opsetilla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.


Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 15.8.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Huomioithan, että vain hakuportaalin kautta jätetyt hakemukset huomioidaan. Lisätietoja tehtävästä saat osoitteesta opset.rekrytointi@op.fi


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28471&jc=1


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.