(Poistunut julkaisusta)

Vakuutusedustajia Etelään
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Haemme nyt LähiTapiola Etelään vakuutusedustajia. Yritysasiakkaiden osalta haemme Salon, Someron, Lohjan ja Nummelan talousalueille uusia edustajia. Lisäksi kotitalousasiakkaiden uusasiakashankintaan haemme Salon talousalueelle edustajaa.

Vakuutusedustajana toimit itsenäisenä yrittäjänä. LähiTapiola-ryhmän tuottamista palveluista ja reiluista eduista löydät helposti asiakkaillesi sopivat ratkaisut. Jos sinussa on yrittäjäainesta, tuloksia syntyy varmasti!

Edustajana tärkein tehtäväsi on hankkia itse aktiivisesti uusia asiakkaita LähiTapiolaan. Asiakaskohtaamisissa kartoitat asiakkaan tilanteen ja tarpeet, tarjotaksesi hänelle parasta mahdollista kokonaisratkaisua talouden, terveyden ja turvallisuuden palveluistamme. Työsi on itsenäistä ja vaativaa, mutta myös palkitsevaa.

Odotamme sinulta

  • Intohimoista, määrätietoista ja tavoitteellista otetta myyntityöhön
  • Kykyä johtaa omaa työtäsi itsenäisesti ja organisoidusti
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöisyyttä
  • Kokemusta yrittäjänä toimimisesta tai vahvaa motivaatiota ryhtyä yrittäjäksi
  • Toimialueemme tuntemus on suuri etu, erityisesti yritysasiakasedustajalle

Tarjoamme sinulle

Pääset työskentelemään vaativassa myyntityössä valmiin liikeidean ja elämänturvapalveluidemme parissa. Saat meiltä apua yrittäjyyden alkuun sekä erityisesti vakuutusalan viranomaisvaateiden huolehtimisesta.

Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja valmennuksen sekä jatkuvan koulutuksen osaamisesi ja ammatillisen kehittymisesi varmistamiseksi. Sinulla on mahdollisuus hyviin ansioihin tunnetun ja vakavaraisen yhtiön alla. Tukenasi on huipputiimi!

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antavat myyntijohtajat Petteri Hellsten, puh. 040 1283 368 / petteri.hellsten@lahitapiola.fi (yritysasiakkaat) sekä Katja Virta, puh. 040 1242 147 / katja.virta@lahitapiola.fi (kotitalousasiakkaat).

Hae tehtävää täyttämällä lyhyt hakulomake 16.2.2020 mennessä. Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).