(Poistunut julkaisusta)

Vakuutusedustaja
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Tule mukaan osaksi elämänturvayhtiötämme auttamaan asiakkaitamme tekemään arjestaan turvallisempaa, terveellisempää sekä taloudellisesti menestyksekkäämpää.

Haemme LähiTapiola Etelän alueyhtiöön

yrittäjäsuhteista vakuutusedustajaa

Kotitalouksiin erikoistuneena edustajana huolehdit monipuolisesti asiakkaidemme elämänturvasta, sisältäen omaisuuden, henkilöiden ja talouden turvaamisen. Kartoitat asiakkaan kokonaistilanteen ja teet asiakkaan tarpeisiin sopivat kokonaisratkaisut. Viet kaupat päätökseen ja varmistat asiakkaiden tyytyväisyyden elämänturvapalveluihimme. Tärkein tehtäväsi on hankkia uusia asiakkaita LähiTapiolaan. 

Työsi on tuloskeskeistä ja vaativaa – mutta myös palkitsevaa. Saat Suomen laajimmat myyntimahdollisuudet ja palvelukonseptin koko finanssialalta. Jos sinussa on yrittäjäainesta, tuloksia syntyy varmasti! Palkkiokattoa ei ole, omat taitosi ja yrittäjähenkisyytesi ratkaisevat.  

Menestyt edustajana, kun sinulla on

  • vahvaa kokemusta myyntityöstä tai kokemusta vakuutusalasta,
  • osaat toimia itsenäisesti ja organisoida työsi,
  • sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja
  • olet kilpailu- ja tuloshenkinen sekä sitoudut tavoitteisiin.

Valmennamme sinusta vakuutus- ja finanssialan asiantuntijan. Jatkossa voit syventää osaamistasi edelleen tehokkaiden valmennusten avulla. Toimipaikkasi sijaitsee joko Salossa tai Lohjalla. 

Lisätietoja tehtävästä saat myyntijohtaja Katja Virralta, puh. 040 124 2147. 

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake täältä 14.10. mennessä.