(Poistunut julkaisusta)

Vakuutusedustaja (yrittäjäsuhteinen)
LähiTapiola Pohjoinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2018

Tehtävän kuvaus

Haemme Kalajoelle ja lähialueelle

EDUSTAJIA/ELÄMÄNTURVAAJIA (yrittäjäsuhteinen)

Haemme LähiTapiola Pohjoisen alueyhtiön alueelle yrittäjäsuhteisia edustajia huolehtimaan asiakkaidemme elämänturvasta. Tehtävänäsi on uusien kotitalousasiakkaiden hankkiminen ja säännöllinen yhteydenpito nykyisiin asiakkaisiin. Työsi on itsenäistä ja vaativaa, mutta myös palkitsevaa. Saat valmiin liikeidean ja mahdollisuuden yrittää ilman alkupääomaa ja suurempaa riskiä.

Odotamme sinulta

Odotamme Sinun olevan myyntihenkinen, osaat toimia itsenäisesti ja organisoida työsi ja lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Kokemus pankki- tai vakuutusalasta ei ole välttämätön.

Tarjoamme

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan yhdessä finanssialan vetovoimaisimmista työpaikoista ja mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kotimaisen finanssialan tulevaisuutta. Tarjoamme kilpailukykyiset tuotteet, perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin sekä tuloksiin sidotun palkkion. Saat tueksesi suuren ja vakavaraisen yhtiöryhmän osaamisen ja mahdollisuudet.

Lisätietoja antaa

Myyntijohtaja Hannu Ikonen puh. 050-567 8614 tai hannu.ikonen@lahitapiola.fi


Hae tehtävää 28.2.2018 mennessä oheisella hakulomakkeella.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti.

LähiTapiola-ryhmä on dynaaminen, kehittyvä, 100%:sti asiakkaidensa omistama yhtiö, joka toimii paikallisesti 20 alueyhtiönsä kautta. Tarjoamme näköalapaikan turvallisuuden, terveyden ja talouden parissa. LähiTapiola Pohjoisen kotipaikka on Oulu, ja palveluksessamme työskentelee n. 190 finanssialan ammattilaista. Meille henkilöstön hyvinvointi on tärkeää ja yhtiö on saanut mm. Oulun seudun Virkein virma 2017 tunnustuksen.

Katso LähiTapiola Pohjoisen esittely täältä: https://youtu.be/G41-a68Llp0