(Poistunut julkaisusta)

Vakuutusedustaja Turvalle Vaasaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva on valtakunnallisesti toimiva vahinkovakuutusyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen reiluja ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuja vakuutuksia.
Tuoreessa EPSI Rating -vakuutustutkimuksessa Turvan asiakkaat antoivat vakuutusyhtiölleen korkeimman arvosanan asiakastyytyväisyydessä, ja Turva paransi ainoana vakuutusyhtiönä arvosanaansa edellisestä vuodesta. Turvan asiakkaat kokevat myös saavansa parhaiten vastinetta rahalleen.

Työn kuvaus:
  Haemme nyt VAKUUTUSEDUSTAJAA Vaasan toimipisteeseemme

Toivomme sinulta:
  Vakuutusedustajana toimit itsenäisenä yrittäjänä vakuutusmyynnin parissa. Autamme jokaisen edustajan uran alkuun kattavalla koulutuksella, jonka jälkeen edustajat toimivat yrittäjinä Turvan organisaation tuella. Sinusta voi tulla itsenäinen Turvan vakuutusedustaja aikaisemmasta työ- ja koulutustaustastasi riippumatta.

Tehtäviisi kuuluu:
  Jos olet ulospäinsuuntautunut, itsenäiseen työskentelyyn tottunut myyntityöstä nauttiva henkilö ja koet vakuutusalan tulevaisuuden työnantajaksesi, lähde hakuun mukaan!

Tarjoamme sinulle:
  Hae tehtävään jättämällä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi 18.2.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.
       

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Mira Perttula 050 444 4418.

Asiakkaan tehtävänimike:  Vakuutusedustaja


Sijainti:  VAASA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Mira Perttula, 050 444 4418


Toimipaikka:  Tampere