(Poistunut julkaisusta)

Vakuutusedustaja Mikkeliin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018

Etsimme asiakkaallemme Mikkeliin kahta (2) vakuutusedustajaa face to face- myyntiin.

Tässä työssä myyt kattavia vakuutusratkaisuja yksityisasiakkaille digitaalisia palveluita apunasi käyttäen. Tuot erilaisten ratkaisujen ja vinkkien avulla asiakkaiden elämään turvallisuudentunnetta ja luot heille upeita asiakaskokemuksia.

Olet motivoitunut, rohkea ja innostunut rakentamaan asiakkaillesi heille sopivan vakuutusratkaisun. Sinulla on asennetta ja kunnianhimoa kehittyä alan huippujen kanssa. Saat käyttöösi markkinoiden parhaat tuotteet ja työkalut sekä esimiehesi ja työyhteisösi tuen.

Työ on haastavaa, mutta erittäin palkitsevaa. Provisiopalkkaus antaa mahdollisuuden erinomaisiin ansioihin.

Jos sinusta on menestyjäksi, lähetä hakemus viipymättä!

Hakijan tulee olla hyvämaineinen, kuten vakuutusten tarjoamisesta annetun lain (234/2018) 16§:ssä edellytetään.

Lisätietoja antaa arkisin kello 15-16 välillä rekrytointivastaava Elisa Nuutinen 044 797 8718, tai sähköpostitse elisa.nuutinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.