(Poistunut julkaisusta)

Vakuutusasiantuntija
FINEn Vakuutus- ja rahoitusneuvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Etsimme joukkoomme 

VAKUUTUSASIANTUNTIJAA

FINE on finanssialalla toimiva organisaatio, johon kuuluvat Vakuutus- ja rahoitusneuvonta sekä Vakuutus-, Pankki- ja Sijoituslautakunnat. Neuvomme finanssialan asiakkaita ja annamme ratkaisusuosituksia vakuutus-, pankki- ja arvopaperiasioihin liittyvissä kysymyksissä. Yhden asiantuntijamme jäädessä opintovapaalle etsimme joukkoomme vakuutusasiantuntijaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 5/2018 – 9/2019.

Tehtävään valittava henkilö osallistuu FINEn puhelimitse tapahtuvaan asiakasneuvontaan ja riidanratkaisun päätösesitysten laadintaan. Vakuutustapausten käsittelyyn kuuluu paljon sekä juridisen että muunlaisen tiedon hankintaa sekä jatkuvaa uusien asioiden opettelua. Pääset myös osallistumaan FINEn tiedotus- ja koulutusmateriaalien laatimiseen.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta vahinkovakuutusten eri lajeista ja hän on halukas ja kyvykäs edelleen laajentamaan osaamisaluettaan. Hakijan eduksi katsomme erityisesti kokemuksen matka- ja oikeusturvavakuutuksista sekä korvauskäsittelystä.

Työ edellyttää kykyä kohdata ihmisiä ystävällisessä asiakaspalveluhengessä sekä taitoa kuunnella ja ratkoa vaikeitakin asioita. Myös empatiakykyä tarvitaan. Riidanratkaisu edellyttää kykyä oikeudelliseen arviointiin, argumentaatioon ja selkeän tekstin tuottamiseen.  

Suomen kielen suullisten ja kirjallisten taitojen tulee olla sujuvia ja selkeitä. Lisäksi edellytämme hyvää englannin kielen osaamista, ruotsinkielen taito on vahva etu. Valittavalla henkilöllä tulee olla kykyä itseohjautuvuuteen ja asioiden eteenpäin viemiseen. Aikarajat ratkaisutoiminnalle tulevat lainsäädännöstä.  

Mitä odotamme sinulta?

  • oikeustieteellistä loppututkintoa ja muutaman vuoden työkokemusta
  • innostusta finanssialaa ja riidanratkaisutyötä kohtaan
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmiuksia tehdä asiakastyötä niin puhelimitse kuin kirjallisestikin
  • kykyä ottaa puolueeton asenne ja intoa ongelmanratkaisuun

Mitä FINE tarjoaa sinulle?

  • ainutlaatuisen näköalapaikan finanssialalle
  • mielenkiintoiset työtehtävät
  • mahdollisuuden kehittyä vakuutusalan asiantuntijana
  • upean työyhteisön ja kannustavat työkaverit

Lisätietoja tehtävästä vakuutusasiantuntija Katja Lappi, perjantaina 16.2.2018 klo 10-12 ja perjantaina 23.2.2018 klo 12-14, puh. 09 6850 1223.

Pyydämme sinua lähettämään hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si sähköpostilla 2.3.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)fine.fi. Merkitse otsikkoon: Vakuutusasiantuntija.