(Poistunut julkaisusta)

Vakuutusasiamies
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Etsimme OPn innostavaan joukkoon Vakuutusasiamiehiä 

Etsimme henkilöitä, jotka tietävät mitä myynti parhaimmillaan on: ihmisten kohtaamista ja heille parhaiten sopivien ratkaisujen löytämistä. OP Vakuutuksen asiamiehenä toimit itsenäisenä yrittäjänä ja ratkaiset asiakkaan vakuuttamisen tarpeita. Kohtaat asiakkaita sekä kasvotusten että sähköisten kanavien kautta – asiakkaan valitsemalla tavalla.

Työssä menestymisen avaimet 

Jos sisälläsi roihuaa menestymisen ja asiakaskohtaamisten palo, luet juuri oikeaa työpaikkailmoitusta. Mikäli nautit haasteellisista myyntitavoitteista, liikkuvasta työstä ja vaihtelevista työpäivistä, tulet viihtymään OP Vakuutuksen asiamiehenä. ”Luuriin tarttuminen” ja uusien kontaktien luominen on sinulle luontaista.

Menestyt vakuutusasiamiehenä, jos sinulla on kokemusta miltä tahansa alalta, jossa oivaltaminen, uuden oppiminen, tavoitteellisuus ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat auttaneet saavuttamaan tavoitteet. Aiemmasta myyntikokemuksesta tai yrittäjätaustasta on myös hyötyä.

Tärkeintä meille on asenteesi: halusi oppia ja menestyä. Arvostamme asiakaslähtöisyyttäsi; tahtoasi toimia asiakkaan parhaaksi. Tekemistämme ohjaavat arvomme; ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen – näihin arvoihin toivomme sinunkin sitoutuvan.

Tarjoamme sinulle

Saat perusteellisen ja kattavan koulutuksen tehtävääsi ja vahvan tuen jatkossakin; meillä et jää yksin. Annamme lisäksi merkittävän taloudellisen tuen urasi alkumetreille, palkitsevan provisiojärjestelmän sekä käyttöösi asianmukaiset toimitilat.

OP Vakuutuksen asiamiehenä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet menestyä taloudellisesti, sillä ansiosi riippuvat omasta työpanoksestasi. Meillä pääset myymään alan vahvan markkinajohtajan laadukkaita ja kilpailukykyisiä vakuutustuotteita.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Kiinnostuitko? Tutustu Vakuutusasiamiehen työhön tarkemmin täällä. 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, ettei tätä mahdollisuutta kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 21.10.2018 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten ethän jätä hakua vasta viimeiseen hakupäivään.