(Poistunut julkaisusta)

Vakuutusasiamies (Kemi, Tornio)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Milloin viimeksi haaveilit urasta itsenäisenä yrittäjänä?

Ihminen on olento, joka pystyy vaikka mihin, haluaa kaikenlaista ja tekee loppujen lopuksi paljon vähemmän kuin voisi. Itse kullakin meistä on toiveita, haaveita ja ideoita. Mutta kovin helposti ne jäävät odottamaan palkankorotusta, lasten kasvamista, hiljaisempaa hetkeä töissä, jotain mystistä jollain tavalla sopivampaa ajankohtaa…

Mikä se onkin, joka uhkaa jäädä asiaksi, jonka toteutumattomuutta vanhainkodissa harmitellaan, pitää toteuttaa nyt. Ryhdy yrittäjäksi, kokeile pilatesta tai valloita Matternhorn ja ui delfiinien kanssa - vaikka alasti, jos se fiilistä lisää.

Vakuutusyhtiön tehtävä ei ole viedä ketään vuorikiipeilemään tai edes pilatekseen, vaan antaa tunne ja tieto taloudellisesta turvasta kaiken varalta. Ja SE on vakuutusyhtiön tehtävä. Mahdollistaa eläminen. Sillä kaiken voi korvata. Paitsi elämän.

Jos tämä herättää sinussa tunteen, olet etsimämme henkilö!

Toivotamme tervetulleeksi Pohjola Vakuutuksen asiamiehiksi henkilöitä, jotka ymmärtävät ja tietävät, mikä vakuutusyhtiön tehtävä on ja haluavat aidosti auttaa ihmisiä löytämällä heille sopivan vakuutusturvan. Kohtaat asiakkaita sekä kasvotusten että sähköisten kanavien kautta – asiakkaan valitsemalla tavalla. Pohjola Vakuutuksen asiamiehenä toimit itsenäisenä yrittäjänä ja ratkaiset asiakkaan vakuuttamisen tarpeita.

Pohjola on turvannut asiakkaiden elämää vuodesta 1891. Vaikka moni asia on vuosien saatossa muuttunut, on perustehtävämme edelleen sama – turvata asiakkaidemme ja heidän läheistensä arkea.

Työssä menestymisen avaimet 

Mikäli haluat menestyä, nautit asiakaskohtaamisista, motivoidut oikeista myyntitavoitteista, liikkuvasta työstä ja vaihtelevista työpäivistä, tulet viihtymään Pohjola Vakuutuksen asiamiehenä. ”Luuriin tarttuminen” ja uusien kontaktien luominen on sinulle luontaista.

Menestyt vakuutusasiamiehenä, jos sinulla on kokemusta miltä tahansa alalta, jossa oivaltaminen, uuden oppiminen, tavoitteellisuus ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat auttaneet saavuttamaan tavoitteet. Aiemmasta myyntikokemuksesta tai yrittäjätaustasta on myös hyötyä.

Tärkeintä meille on asenteesi; halusi oppia ja menestyä. Arvostamme asiakaslähtöisyyttäsi; tahtoasi toimia asiakkaan parhaaksi. Tekemistämme ohjaa arvolupauksemme; olemme asiakkaan asialla, ennakoimme ja korvaamme – näihin arvoihin edellytämme sinunkin sitoutuvan.

Tarjoamme sinulle

Saat perusteellisen ja kattavan koulutuksen tehtävääsi ja vahvan tuen jatkossakin, meillä et jää yksin. Annamme lisäksi merkittävän taloudellisen tuen urasi alkumetreille, palkitsevan palkkiojärjestelmän sekä käyttöösi asianmukaiset toimitilat.

Pohjola Vakuutuksen asiamiehenä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet menestyä taloudellisesti, sillä ansiosi riippuvat omasta työpanoksestasi. Meillä pääset myymään vakuutusalan markkinajohtajan laadukkaita ja kilpailukykyisiä vakuutustuotteita.

Ihmiselämiä on varmuudella vain yksi ja se on meidän osaltamme käynnissä juuri nyt. Elä se. Älä arkaile, tartu tilaisuuteen!

Lisätietoja ja hakuohjeet

Tutustu Vakuutusasiamiehen työhön tarkemmin täällä: https://op-careers.fi/content/amuratarina2/?locale=fi_FI

Jos vakuutimme sinut jo siitä, ettei tätä mahdollisuutta kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 27.9.2020 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten ethän jätä hakua vasta viimeiseen hakupäivään.