(Poistunut julkaisusta)

Vakuutusanalyytikko
OP Vakuutus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Finanssiala muuttuu rytinällä, ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme investoimassa 2 miljardia kehitykseen ja digitalisoitumiseen, ja sitä myötä kehittämisen ja teknologioiden parissa meillä työskentelee jo 800 henkilöä ja kasvun vain kiihtyessä. Tämä tehtävä on vain yksi monista uramahdollisuuksistamme ja antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa kasvuasi finanssialan kirkkaimmaksi tähdeksi.

Haemme nyt vakuutusanalyytikkoa henkilöasiakasliiketoiminnan ajoneuvovakuutuspalveluihin.

Oletko se sinä?

Vakuutusanalyytikko

Vakuutusanalyytikkona elät ja hengität liiketoimintaamme datan kautta. Tuet ja osallistut konkreettisesti tiedolla johtamiseen. Tuot älykkyyttä ja tulkintaa liiketoiminnallisen tilannekuvan ylläpitoon sekä toimenpiteiden suunnitteluun ja ohjaamiseen. Analysoit ja arvioit vakuuttamiskäytänteidemme ja -riskin rinnalla liikkumisen muotojen kehittymistä laajemminkin. Mitä on tulevaisuuden liikkuminen, siihen liittyvät asiakastarpeet ja vakuuttamisen käytänteet ja muodot.

Sinusta

Vakuutusanalyytikkona roolisi vastuulla on portfoliodynamiikan raportointi ja tulkinta – myynti, uudistukset ja päättyneet asiakkuudet ja vakuutukset. Seuraat tuote-, tulos ja asiakasanalytiikkaa ja kilpailijoiden toimintaa. Tunnistat toimintaympäristön kehityksen trendit ja ennakoit kehitystä. Osallistut riskianalytiikan ja hinnoittelukehitykseen sekä datamäärittelyiden, rakenteiden ja tietokantojen suunnitteluun. Avustat myös Business case –laskennassa.

Olet kiinnostunut ajoneuvovakuuttamisen sekä liiketoiminnan tuloksellisuuden mittaamisesta. Sinulla on kyky visualisoida tuloksia (Tableu) sekä kyky tiivistää ja tulkita monimutkaisia kokonaisuuksia. Erotat oleellisen tiedon epärelevanteista tai vähäisistä yksityiskohdista. Sinulla on erinomaista analyyttistä osaamista ml. tilastollisesta mallinnuksesta sekä aikasarja- analyysistä (SAS,R,) ja hyvää tietokantaosaamista (SQL). Kirjanpidon- ja liiketoiminnan perusteiden tunteminen on sinulle eduksi. Työssäsi rakennat pitkäaikaisia ja luottamukseen perustuvia suhteita. Tartut asioihin oma-aloitteisesti ja osaat tehdä itsenäisesti päätöksiä. Työskentelet tuottavasti paineisessa ympäristössä ja loistat kommunikointitaidoillasi. Korkeakoulututkinto auttaa sinua menestymään tehtävässäsi.

Meistä

Saat mahdollisuuden osallistua ja konkreettisesti vaikuttaa nykyiseen ja tulevaisuuden vakuutusliiketoimintaan. Tarjoamme sinulle näköalapaikan vakuutusalaan Suomen dynaamisimmassa ja asiakaslähtöisessä vakuutusyhtiössä. Saat haastavan ja monipuolisen huippuasiantuntijan paikan, jossa oma uteliaisuus, aktiivisuus ja kyvykkyys mahdollistavat ammattilaisena kasvun.

Tule kanssamme ravistelemaan vanhoja toimintamalleja ja synnyttämään uusia, asiakkaidemme arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja –tuotteita monialaisessa, uutta luovassa palveluyrityksessä.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Mikko Pöyhönen kertoo sinulle mielellään lisää. Mikon tavoitat 15.5. klo 15-16 ja 18.5. klo 15-16 numerosta 040 653 0950. Voit myös lähettää kysymyksesi Mikolle myös sähköpostitse mikko.poyhonen@op.fi.

Jos vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävää 25.5. mennessä OP Ura -sivustolla, liittäen mukaan CV:si ja palkkatoivomuksesi. Ethän jätä hakemistasi viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Vallilassa. Muu tiimi on kovasti innostunut tästä rekrytoinnista ja toivoisi sinun aloittavan mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja teetetään huumaustesti sekä terveyskysely.