(Poistunut julkaisusta)

Vakuutusalan palveluneuvojia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Oletko aurinkoisella asenteella varustettu asiakaspalvelija? Tartut mielelläsi haasteisiin, ja haluat myös kehittyä työssäsi?

Haemme Helsinkiin VAKUUTUSALAN PALVELUNEUVOJIA.

Työssäsi palvelet asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa. Annat heille mm. tietoa vakuutuksista ja myyt lisäturvaa. Työ sisältää myös erilaisia back office -tehtäviä.

Työaika on maanantaista perjantaihin klo 9–17 välillä ja tunteja kertyy viikossa 20–37,5. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja/tai puhelinmyynnistä.

Sinulla on erinomaisen suomen kielen lisäksi sujuva englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito luetaan eduksesi. Toivomme sinulta lisäksi myynnillistä otetta työhön sekä positiivista asennetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn vakuutusalan näköalapaikalla. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja mukavan nuorekkaan tiimin tuen.

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.8.2018 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.