(Poistunut julkaisusta)

Vakuutusalan ajanvaraajia
Bookers group oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

 

Haemme motivoituneita ja myynnistä kiinnostuneita henkilöitä vakuutusalan ajanvaraukseen.

Oletko myynnistä kiinnostunut, tavoitteellinen ja motivoitunut henkilö? Mikäli tunnistat itsesi hae mukaan. Etsimme nyt ajanvaraajia yhdelle Suomen johtavista vakuutusyhtiöistä. Oman suoriutumisesi mukaisesti tarjoamme mahdollisuuden jatkaa yhä haastavampiin projekteihin, aina b2b ratkaisumyyntiin tai esimiestehtäviin.

Työtehtävä:

Alussa työnkuvasi on varata vakuutustapaamisia yhdelle Suomen johtavista vakuutusyhtiöistä. Olet tärkeä osa vakuutusyhtiön myyntiprosessia ja opit samalla itse buukkauksen salat, sekä saat hyvän pohjan siirtyä halutessasi myyntityön pariin. Buukkauksen osaaminen on erittäin tärkeä osa myyntityötä ja tarjoaa vankan pohjan kehittää itsestään tavoitteellisen ja suorituskykyisen myyjän.

Työ alkaa kotitalous-segmentin buukkauksesta, jonka opetamme sinulle alusta pitäen, et siis tarvitse aiempaa kokemusta buukkauksesta tai myynnistä. Oman tavoitteellisuuden ja tuloksentekokyvyn mukaan pystyt edetä tehtävässä aina haastavampiin buukkausprojekteihin niin vakuutusalalla, kuin muillakin toimialoilla. Kokemuksesi kartuttua on sinulla mahdollisuus siirtyä talon sisällä toinen toistaan haastavampiin ja mielenkiintoisempiin myyntiprojekteihin, omien kykyjesi mukaisesti.

Etsimämme henkilö on:

  • Sosiaalinen ja reipas 
  • Oma-aloitteinen ja tarttuu haasteisiin 
  • Halukas oppimaan 
  • Tiimihenkinen ja tulee toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa 

Aloitus: Mahdollisimman pian 
Työmäärä: Kokoaika 
Paikka: Helsinki 
Palkka: 1700€ + provisio, KA 2600€, parhaat yli 4000€ 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään. Aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Etsimme useampaa motivoitunutta ajanvaraajaa, joten ota rohkeasti haaste vastaan! Olemme Suomalainen vakavarainen ja pitkään toimialalla toiminut yritys, joka tarjoaa monia erilaisia uramahdollisuuksia aina huippumyyjästä esimieheksi asti.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Meri Simula, Puh: 040 539 1771, meri.simula@bookers.fi