(Poistunut julkaisusta)

Vakuutusalan ajanvaraaja
Bookers Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Myynnin osaaja, haluatko osaksi Bookersin menestystarinaa?

Asiakkaamme Bookers on Suomen johtava tapaamisten sopija. Vuodesta 1991 toiminut yritys on perinteikäs, mutta dynaaminen ja vahvasti tulevaisuuteen suuntautunut. Heidän modernissa toimistossa Sörnäisissä työskentelee n. 130 alansa ammattilaista. Lisäksi yli 40 henkeä b-to-b ratkaisumyynninparissa ympäri Suomea. Bookerssilla tehdään töitä tosissaan, sanotaan asiat suoraan, pelataan tiiminä ja muistetaan nauttia. Nyt he etsivät lisää poikkeuksellisia yksilöitä antamaan oman panoksensa kasvutarinaamme!

Haemme nyt Bookersille Vakuutusalan ajanvaraajia.

Etsimme nyt 25 hengen vakuutusajanvaraus tiimiin rohkeita, nopeatempoisesta työympäristöstä nauttivia myynnin ja asiakashallinnan nykyisiä tai tulevia ammattilaisia. Tehtävänäsi on kontaktoida asiakkaita, esitellä kiinnostavasti päämiehien palveluita ja saada näin sovittua asiakastapaamisia vakuutusyhtiön asiantuntioille. Toimit siis välikätenä asiakkaasi ja kuluttajien välillä, sinun tehtäväsi on sopia tapaaminen asiakkaalle edustamasi firman myyjän kanssa. Varsinainen myyntitapahtuma tapahtuu myöhemmin, järjestämässäsi tapaamisessa. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelija/myynti työstä katsotaan eduksi työtä hakiessa, mutta ei ole välttämätöntä, sillä sinut koulutetaan työhön.

Toivomme että:

Olet tuloshakuinen ja pystyt toimimaan paineen alla. Vaadit parasta suoritusta itseltäsi ja tiimiltäsi.
Pyrit jatkuvasti kehittämään itseäsi etkä pelkää haastaa olemassa olevia toimintamalleja.
Olet haasteita pelkäämätön ongelmanratkaisija.
Kykenet itsenäiseen työskentelyyn mutta olet vahvasti tiimipelaaja.
Sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset vuorovaikutus- ja viestintätaidot
DNA:ssasi on iso annos maalaisjärkeä ja positiivisuutta.
Aiempi kokemus myynnin alalta katsotaan eduksi mutta ennen kaikkea etsimme hyviä, osaavia ja oppivia tyyppejä jotka jakavat arvomme.

Tarjoamme sinulle:
Mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi sisältöön.
Roolin, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää palvelua
Urapolun, mahdollisuuden kehittyä ja edetä
Mielettömän tiimin ja energisen toimintaympäristön
Tulokseen sidotun motivoivan palkkamallin.

Palkkaus: Kiinteä kuukausipalkka 1700 + provisio (Meillä buukkaajien keskiansio on 2800€, ja parhaat ansaitsevat yli kaksin verroin tämän).

Jos koet kuvauksen osuvan itseesi ja haluaisit hypätä mukaan Bookersin tiimiin, jätä työhakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Mia Kettunen, puh. 040 845 1012, mia.kettunen@adecco.fi