(Poistunut julkaisusta)

Vakuutuksen verkkoasiakasneuvojia Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019
Haemme chat-palveluihin Tampereelle toistaiseksi voimassa olevaan, kokoaikaiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen asiakasneuvojia.


Verkkoasiakasneuvojat palvelevat chat-kanavan kautta OP:n vakuutusten verkkopalvelun asiakkaita, sekä opastavat ja selvittävät vakuutuksiin ja korvauksiin liittyvissä asioissa. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat muu vakuutuspalveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu, asiakkaiden tarpeiden kartoittaminen sekä heidän tilanteeseensa sopivien kokonaisratkaisuiden tarjoaminen etäkanavien välityksellä.


Palvelualttiutesi ja myyntihenkisyytesi huokuu jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Teemme töitä tavoitteellisesti, tiimin yhteisten ja henkilökohtaisten tavoitteiden eteen, toivomme että olet valmis antamaan kaikkesi, jotta tiimi yltää huipputuloksiin. Oma-aloitteisuus, kyky sisäistää tietoa nopeasti, idearikkaus ja näppärät konekirjoitustaidot ovat menestyksen eväät tässä tehtävässä.


Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen vakuutusten parissa, sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat sinua alati kehittyvässä työympäristössä. Opset tarjoaa työntekijöilleen myös mukavat työsuhde-edut, kuten: lounasedun, vakuutukset ja kattavan työterveyshuollon.


Työ alkaa 13.5.2019 ja työajat sijoittuvat joustavasti arkisin klo 8-22, lauantaina klo 10-18 sekä sunnuntaina klo 10-22 välille.


Lisätietoja voit kysyä tiimin esimieheltä Katja Rerkoniukselta puh: 0401858159 torstaina 18.4 klo 15-15:30 ja keskiviikkona 24.4 klo 10-11 tai sähköpostilla opset.rekrytointi@op.fi

Haku päättyy 28.4, joten hae heti oheisen linkin kautta! 
Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/vakuutuksen-verkkoasiakasneuvojia-tampereelle/


Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.