Vakuusarvioija Rating & Valuation -yksikköön
Aktia Pankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020

Haemme nyt nelihenkiseen tiimiimme kahta vakuusarvioijaa ajalle 1.9.2020–31.8.2021!

Tehtäväkuvaus ja vastuualueet

Rating & Valuation -yksikkö vastaa Aktian rating-toiminnasta sekä vakuuksien arvioinnista ja on liiketoiminnasta riippumaton yksikkö.

Teemme tiivistä yhteistyötä yritysliiketoiminnan ja pankin riskiyksiköiden kanssa. Yksikkömme toiminnan perustan muodostavat avoimuus, hyvä keskinäinen yhteistyö ja luottamus.

Tehtävämme on vahvistaa kaikki Aktia Ratingit, laatia tärkeimmät yritysliiketoiminnan luottokelpoisuusarviot sekä vakuusarviot ja konsultoida liiketoiminnan organisaatiota. Lisäksi yksikkömme kehittää luottoluokittelun ja vakuusarvioinnin menetelmiä siten, että ne täyttävät pankkisäätelyn vaatimukset ja tukevat liiketoimintaa.

Vakuusarvioijana laadit henkilöasiakkaiden asuntovakuuksien vakuusarvioita. Tehtävässä arvioit asuntoja, kiinteistöjä sekä maatiloja ja muodostat niistä arviointilausuntoja asiakkaille. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu muita ratingtoimintaan liittyviä työtehtäviä, kuten luottokelpoisuusarvioiden laatimista. Vakuusarvioijan tehtävänä on antaa toimeksiannosta itsenäinen, puolueeton ja riippumaton vakuusarvio arvioitavasta kohteesta. Työ tapahtuu rajapinnassa asiakasvastaavien kanssa ja vaatii keskinäistä yhteistyötä, hyviä kommunikaatiotaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä. Työssä opit asuntojen ja kiinteistöjen hintatasoista ja saat hyvät valmiudet asuntomarkkinoiden ymmärtämiseen.

Toivottu osaaminen

Haemme nyt uusia kollegoita tiimiimme, jonka lahjakkailla jäsenillä on erilaisia osaamisia ja taustoja. Tiimissä on tilaa sekä junior- että seniorrooleille, joten voit olla etsimämme henkilö riippumatta siitä, täytätkö kaikki vai vain osan osaamisvaatimuksista:

• Osaat yritysten taloushallinnon ja tilinpäätökset hyvin
• Olet tarkka ja huolellinen ja sinulla on itsenäinen ote työntekoon
• Olet joukkuepelaaja ja sinulla on kyky sekä halu oppia uutta
• Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto. Voit myös olla opintojesi loppuvaiheessa.
• Sinulla on hyvä suomen, ruotsin ja englannin kielen taito
• Aikaisempi rahoitusalan kokemus katsotaan eduksi.

Tuntuvien henkilöstöetujen lisäksi tarjoamme sinulle paljon muuta. Yksikössämme tehdään monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, joten tehtävässä pääset varmasti kehittymään ammattilaisena. Työilmapiiri on innostava, eikä Aktialla kaveria jätetä yksin. Osaava esimies sekä kollegat neuvovat ja sparraavat sinua asiassa kuin asiassa. Lisäksi tarjoamme sinulle modernit työtilat Helsingin ydinkeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien päässä sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä tai Aktialla työskentelystä antaa yksikön johtaja Pekka Pusa, 040 679 0686 tai pekka.pusa@aktia.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Hakuaika päättyy 16.8.2020.

Toimithan nopeasti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja yhteydenotot sopiviin ehdokkaisiin jo hakuaikana. Täytämme toimet heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1375280
  • Tehtäväalue: Pankki/rahoitus/vakuutus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki