(Poistunut julkaisusta)

Väkivaltatyön asiantuntija
Ensi- ja turvakotien liitto

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2021

Haemme väkivaltatyön asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Asiantuntijan tehtävänä on koordinoida ja kehittää väkivallan kokijoiden kanssa tehtävää työtä yhdessä jäsenyhdistysten ja lähisuhdeväkivaltatyön tiimin ja verkostojen kanssa. Työ sisältää väkivallan vastaista vaikuttamistyötä, kouluttamista sekä ennaltaehkäisyn, kriisityön ja selviytymistä tukevan työn yhteiskehittämistä. Olemme laatukriteereissämme sitoutuneet auttamaan väkivallan kaikkia osapuolia ja teemme yhdessä työtä väkivaltaa kokeneiden, lasten ja tekijöiden auttamiseksi.

Etsimme dynaamista osaajaa, joka tuntee Istanbulin sopimuksen ja on valmis toimimaan sukupuolittuneen väkivallan vastaisen työn eturintamassa. Odotamme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja vankkaa väkivaltatyön osaamista. Järjestötuntemus ja asiakastyön kokemus ja näytöt taidosta hyödyntää tutkimuksia kehittämisen tukena ovat eduksi. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää yhteistyö- ja organisointikykyä, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa, sosiaalisen median taitoja sekä matkustamisvalmiutta.

Tarjoamme työn, jossa saa vaikuttaa sekä hyvän työyhteisön, jossa voi toimia rohkeasti ajassa olevan valtakunnallisen lastensuojelun kansalaisjärjestön arvojen puolesta.

Hakemukset palkkatoiveineen 26.2.2021 mennessä osoitteella rekry@etkl.fi  ja otsikkoon oma nimi sekä ”toistaiseksi”