(Poistunut julkaisusta)

Vakituisia varhaisjakajia Lahteen / ESA Jakelut
Mediatalo ESA

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Mediatalo ESA
ESA Jakelut on Päijät-Hämeessä toimiva varhaisjakeluorganisaatio. Olemme osa Mediatalo ESAa ja sitä kautta osa Suomen suurinta maakuntalehtien kustantajakonsernia Mediatalo Keskisuomalaista.

Jakelussamme työskentelee lähes 400 jakelun ammattilaista. Jaamme öisin pääasiassa sanomalehtiä ja kirjeitä, mutta jakolaukussa kulkee mukana ajoittain myös mm. aikakauslehtiä ja lehtien liitteitä sekä mainoksia.

Jakajamme edustavat useita eri kansalaisuuksia, joten suomen kielen lisäksi asioimme englannin kielellä.

Toimenkuva
Etsimme ESA-Jakeluille varhaisjakajia pidempiin työsuhteisiin Lahden alueelle. Tarkoituksemme on löytää jakajia jotka siirtyvät asiakkaamme kirjoille vakituisiksi tekijöiksi. Varhaisjakajat työskentelevät yleensä 2-6 yönä viikossa 3-5 tuntia yössä ja työaika on alueesta riippuen kello yhden ja kuuden välillä. Reitit lähtevät pääosin sisätiloista eli jakelusoluista. Jakajien työvälineinä käytetään älypuhelimia tai tabletteja, joissa näytetään osoitteet ja jaettavat tuotteet reiteittäin jakojärjestyksessä. Jakajat ovat usein todenneet, että työn parhaita puolia ovat työskentelyn itsenäisyys ja sen tarjoama palkallinen hyötyliikunta. Kun muut vasta heräävät, niin lehdenjakaja lopettelee jo työpäiväänsä, joten päivät jäävät vapaiksi.

Odotamme sinulta
Jos olet täysi-ikäinen, reipasotteinen sekä oma-aloitteinen aamujen sankari ja sinulla on oma auto käytettävissä, voimme tarjota sinulle erilaisia työkokonaisuuksia varhaisjakelussa.

Koulutus ja työkokemus
Työtehtävä ei vaadi pohjakoulutusta tai työkokemusta, tehtäviin saat laajan perehdytyksen ja työvuorossasi on aina tukena jakelupäivystäjä, joka auttaa ongelman tullen.

Muut tiedot
Jakajan työ sopii monenlaiseen elämätilanteeseen tai lisätyöksi esim. muun osa-aikatyön rinnalle. Töitä voit tehdä 2-6 päivää viikossa, voit itse määritellä käytettävyyttäsi. Tehtävän palkkaus muodostuu pohjapalkasta, jaettavien yksiköiden määrästä sekä yölisästä, josta kokonaispalkkaukseksi muodostuu noin 12-13€/h. Lisäksi maksetaan verottajan ohjeistuksen mukainen kilometrikorvaus oman auton käytöstä.

Huomioithan, että jos olet kiinnostunut keikka jakajan tehtävistä niin myös niitä on tarjolla!

Kiinnostuitko tästä paikasta? Täytä hakemus osoitteessa vmp.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja saat Eezy VMP Lahden toimistolta puh. 03873200 tai lahti@vmp.fi.

Kesto
Toistaiseksi

Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.04.2020 mennessä.