Vakituisia siivoojia päivätyöhön, Kuopio
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Kaipaatko työurallesi uusia tuulia? Arvostatko työympäristöä, missä tunnet olevasi kuin kotona? Motivoidutko työssäsi kättesi jäljestä ja liikkuvasta työstä? Mahtavaa! Meillä on sinulle tarjota vakituista päivätyötä puhtaanapidon työtehtävissä.

Etsimme yhä lisää siivousalan ammattilaisia tai alalle pyrkiviä osaajia asiakkaallemme Niiralan Kulmalle.

Niiralan Kulma on Kuopion alueen suurin vuokrataloyhtiö - osa Kuopiolaista asumista jo 70 vuoden ajan. Oma henkilökunta hoitaa Nikun palvelut hallinnosta ja markkinoinnista kiinteistöhoitoon ja remontointiin. Työsuhteet ovat pitkiä ja henkilöstöstä pidetään hyvää huolta. Tervetuloa innostavaan työyhteisöön mukavien työkavereiden kanssa tekemään hyvää työtä!

Siivoojana Niiralan Kulmassa työtehtäviisi kuuluvat eri kiinteistöjen porrastilojen ja yleisten tilojen siivous. Työ on kokoaikaista päivätyötä, jota tehdään maanantaista perjantaihin. Kohteet sijaitsevat Kuopion alueella ja liikkuvan työn vuoksi eduksesi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus.

Arvostamme alan koulutusta ja kokemusta, mutta tärkeintä on kuitenkin asenteesi ja motivaatio työtä kohtaan. Olet sitten siivousalan kokenut ammattilainen tai urasi alkutaipaleella, haemme Sinua joka sitoudut pidemmäksikin aikaa ja sulaudut Niiralan Kulman lämminhenkiseen tiimiin joustavasti. Työhön annetaan kattava perehdytys, joka takaa sinulle onnistumisen työssäsi. Sinulla on kyky omaksua ja vastaanottaa uusia työtehtäviä ja noudattaa annettuja ohjeistuksia. Tarvitset työssäsi suomen kielen taitoa.

TARJOAMME SINULLE:

• Näköalapaikan arvostetussa perinteisessä vuokra-asuntojen palveluyrityksessä
• Innostavan ja kodinomaisen työyhteisön, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan
• Kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin ml oppisopimus mahdollisuuden
• Hyvät henkilöstöetuudet kannustavan kk-palkan lisäksi. Palkkaus Avainta tes mukaan.

OLETKO SINÄ ETSIMÄMME HENKILÖ?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi pikimmiten oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi hakuun. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia ja kutsumme haastatteluun jo haun aikana.

Rekrytoinnit toteutetaan yhteistyössä Personalhusetin kanssa. Kaikkiin tiedusteluihin vastaa Personalhusetilta Miia Tarvainen puh. 050 362 3984, miia.tarvainen@personalhuset.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1309787
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio