Vakituisia palveluneuvojia Telia-tiimiin Baronalle Ouluun
Barona Oulu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Oletko positiivinen persoona, jota motivoi tavoitteellinen työskentely? Löytyykö sinusta myyntihenkisyyttä, ratkaisukeskeisyyttä ja haluat kehittyä modernin asiakaspalvelun ammattilaiseksi? Mikäli tunnistit itsesi, voit olla etsimämme henkilö Baronan asiakaspalvelukeskukseen Ouluun!

Haemme nyt kokoaikaisia työntekijöitä Baronan Oulun palvelukeskukseemme työskentelemään monikanavaisessa Telian kuluttaja-asiakaspalvelussa. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä sopimuksen mukaan loppuvuoden aikana.

Mitä työtä meillä tehdään ja minkälaisia henkilöitä etsimme?

Oulun palvelukeskuksessa palvelemme Telian kuluttaja-asiakkaita monikanavaisesti sekä puhelimen että chatin välityksellä. Tekemisemme perustuu ammattitaitoisesti hoidettaviin asiakaskohtaamisiin ja toimintamme perusta on tarjota yksilöllistä ja kokonaisvaltaista asiakaspalvelua jokaiselle. Haemme ennen kaikkea myyntihenkisiä ja ratkaisukeskeisiä henkilöitä, jotka nauttivat uusien asioiden oppimisesta niin myynnin kuin asiakaspalvelun saralla. Valmis osaaja tai kaikkitietävä operaattorialan guru sinun ei tarvitse olla, sillä tehtävään on kattava perehdytys työsuhteen alussa. Uskomme jatkuvaan kehittymiseen ja tuemme aktiivisesti oppimistasi myös perehdytyksen jälkeen. Arvostamme rohkeaa, ennakkoluulotonta ja myynnillistä otetta työntekoon. IT-taidoista on hyötyä ja aiempi kokemus useiden järjestelmien yhtäaikaisesta käytöstä on eduksi. Tärkeintä on asenne ja halu kehittyä myynnillisen asiakaspalvelun ammattilaiseksi!

Työajat ja palkkaus

Työsuhde on kokoaikainen, 37,5 h/vko. Tiimimme työskentelevät maanantaista lauantaihin klo 7-22 välillä. Kun osaamisesi on riittävällä tasolla, meillä voit myös työskennellä etänä noin puolet työajastasi. Palkkauksessa noudatamme ICT-alan työehtosopimusta ja lisäksi maksamme suoritepalkkioita tehokkuuteen ja myynteihin perustuen.

Miksi meillä viihdytään?

Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä. Työntekijämme arvostavat mm. monipuolista ja sopivan haastavaa työtämme sekä aidosti yhdessä tekemisen meininkiä! Haluamme työnantajana tarjota myös elämyksiä – meillä voit lähteä vaikka vaihtovuodeksi Espanjan palvelukeskukseen tekemään samaa työtä.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu videohaastattelulla. Lähetämme kutsun videohaastatteluun sähköpostitse, joten seuraathan sähköpostiasi.

Jos haluat saada lisätietoa tehtävästä, ole yhteydessä henkilöstökonsulttiimme Sakran Nuojuaan arkisin klo 9-11, jonka tavoitat numerosta 050 571 6584.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400564
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 0505716584
  • Sijainti: Oulu