(Poistunut julkaisusta)

Vakituisia palveluneuvojia Telia-tiimiin Baronalle Ouluun
Barona Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Haluatko työn, jossa voit aidosti kehittyä asiakaspalvelun- ja myynnin osaajaksi? Oletko kiinnostunut tuottamaan laadukkaita asiakaskohtaamisia ja työskentelemään tavoitteellisesti? Jos vastasit kyllä, meillä voisi olla sinulle paikka Telian kuluttaja-asiakaspalvelutiimissämme Oulun palvelukeskuksessa!

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, jossa pääset osaksi energistä työyhteisöämme ja kehittymään monikanavaisen asiakaspalvelun sekä myynnin ammattilaiseksi. Työ alkaa maaliskuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Mitä työtä meillä tehdään ja millaisia henkilöitä etsimme?

Oulun palvelukeskuksessa palvelemme Telian kuluttaja-asiakkaita pääsääntöisesti puhelimen välityksellä, mutta myös chatin kautta. Työmme on myynnillistä asiakaspalvelua, johon kuuluu mm. tuote- ja palveluneuvontaa sekä erilaisten ongelma- tai vikatilanteiden ratkomista. Työnkuvaasi kuuluu myös puhelun aikana kartoittaa ja tarjota asiakkaalle parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut. Puhelut ja tilanteet voivat vaihdella laidasta laitaan!

Valmis osaaja tai kaikkitietävä operaattorialan guru sinun ei tarvitse olla, sillä tehtävään on kattava perehdytys työsuhteen alussa. Uskomme jatkuvaan kehittymiseen ja tuemme aktiivisesti oppimistasi myös perehdytyksen jälkeen. Arvostamme rohkeaa, ennakkoluulotonta ja myynnillistä otetta työntekoon. IT-taidoista on hyötyä ja aiempi kokemus useiden järjestelmien yhtäaikaisesta käytöstä on eduksi. Tärkeintä on kuitenkin asenne ja halu oppia uutta.

Työajat ja palkkaus

Työvuoromme ajoittuvat maanantaista lauantaihin klo 7 – 22 välille. Työstä maksetaan ICT-alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, jonka lisäksi voit tienata kannustinpalkkioita perustuen asetettuihin tavoitteisiin. Omalla työpanoksellasi voit siis vaikuttaa siihen, millaiseksi kuukausiansiosi muodostuu.

Miksi meillä viihdytään?

Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä. Työntekijämme arvostavat mm. monipuolista ja sopivan haastavaa työtämme sekä aidosti yhdessä tekemisen meininkiä! Haluamme työnantajana tarjota myös elämyksiä – meillä voit lähteä vaikka vaihtovuodeksi Espanjan palvelukeskukseen tekemään samaa työtä!

Varmista paikkasi ajoissa!

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu lyhyellä videohaastattelulla. Lähetämme kutsun videohaastatteluun sähköpostitse, joten seuraathan sähköpostiasi.

Jos haluat saada lisätietoa tehtävästä, olethan yhteydessä henkilöstökonsulttiimme Sakran Nuojuaan arkisin klo 10-15, 050 571 6584.