(Poistunut julkaisusta)

Vakituisia palveluneuvojia Kuusamon asiakaspalvelukeskukseen
Barona Kuusamo

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Etsitkö vakituista ja pitkäaikaista työtä, jossa pääset mukaan monipuolisen asiakaspalvelun pariin teleoperaattorialalla? Haluatko löytää kannustavan ja innostavan työympäristön, jossa arvostetaan aidosti työntekijöidemme tekemistä? Tahdotko samalla myös kehittyä myynnin osaajaksi? Tämä kaikki on mahdollista lämminhenkisessä Baronan Kuusamon asiakaspalvelukeskuksessamme!

Baronalla on Kuusamossa 80 hengen asiakaspalvelukeskus, johon haemme nyt uusia vakituisia kokoaikaisia tekijöitä työskentelemään innostavassa työympäristössä. Työt alkavat sopimuksen mukaan maaliskuun alussa.

Mitä työtä meillä tehdään?

Kuusamon toimistomme on keskittynyt myynnilliseen asiakaspalveluun ja tarjoamme palvelua asiakkaille lähinnä puhelimitse, mutta myös chatin ja muiden sähköisten kanavien välityksellä. Työmme on myynnillistä asiakaspalvelua, johon kuuluu mm. tuote- ja palveluneuvontaa sekä erilaisten ongelma- tai vikatilanteiden ratkomista. Työnkuvaasi kuuluu myös puhelun aikana kartoittaa ja tarjota asiakkaalle parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut. Puhelut ja tilanteet voivat vaihdella laidasta laitaan!

Tehtävään on kattava perehdytys työsuhteen alussa, joten valmis osaaja sinun ei tarvitse olla. Uskomme jatkuvaan kehittymiseen ja tuemme aktiivisesti oppimistasi myös perehdytyksen jälkeen. Jos sinulta löytyy intoa ja paloa kehittää omia asiakaspalvelu- ja myyntitaitojasi ja haluat olla tuottamassa laadukkaita asiakaskohtaamisia, voi tämä paikka olla sinun! Aiempi järjestelmäosaaminen ja kokemus päätetyöskentelystä on eduksi, mutta ei välttämättömyys.

Haluamme löytää innostuneet ja laadukkaasti työnsä hoitavat asiakaspalvelijat

Tekemisemme perustuu ammattitaitoisesti hoidettaviin asiakaskohtaamisiin ja toimintamme perusta on tarjota yksilökohtaista asiakaspalvelua jokaiselle. Työssäsi hoidat asiakkaiden asioita kokonaisvaltaisesti ja ripeästi, joten onkin tärkeää, että sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot sekä näppärä järjestelmäosaaminen. Haemme ennen kaikkea ratkaisukeskeisiä henkilöitä, jotka nauttivat uusien asioiden oppimisesta niin myynnin kuin asiakaspalvelun saralla. Mikäli viihdyt myyntihenkisessä asiakaspalvelutyössä ja haluat kehittyä työurallasi, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Miksi meillä viihdytään?

Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä. Työntekijämme arvostaa mm. monipuolista ja sopivan haastavaa työtämme sekä joustavia työaikoja. Haluamme työnantajana tarjota myös elämyksiä – meillä voit lähteä vaikka vaihtovuodeksi Espanjan palvelukeskukseen tekemään tätä samaa työtä!

Työstä maksetaan ICT-alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, minkä lisäksi myynnillä ja tehokkuudella on mahdollisuus kasvattaa kuukausittaista ansiotaan.

Haluatko tietää lisää tai askarruttaako jokin käytännön asia?

Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Sakran Nuojua arkisin klo 10-14 välisenä aikana numerosta 0505716584.