(Poistunut julkaisusta)

Vakituisia ja kokoaikaisia koulusiivoojia Kempeleeseen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Kempeleeseen   KOULUSIIVOOJIA   Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen arkityön elokuusta alkaen. Haemme nyt siivoojia sekä aamu- että iltavuoroon. Aamuvuorot ovat kello 6-14 ja iltavuorot 14-22.   Työtehtäväsi ja mitä odotamme sinulta?
Työtehtäviin kuuluu koulukohteen ylläpito- ja perussiivous kolmen hengen siivoustiimissä. Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja eduksesi katsomme alan koulutuksen. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja tehtävään valittavilla henkilöillä tulee olla nuhteeton tausta.   Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi? Hienoa, odotamme jo hakemustasi ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakuaika tehtävään päättyy 6.7. Kerrothan hakemuksessasi haetko aamu- vai iltavuoroon.   Lisätietoja tehtävästä antaa sinulle mielellään sähköpostitse palvelupäällikkö Henrika Lohvansuu henrika.lohvansuu@coor.com.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

.