(Poistunut julkaisusta)

Vakituisia asiakasneuvojia Telialle Kuusamoon
Barona Kuusamo

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Etsitkö vakituista ja pitkäaikaista työtä, jossa pääset mukaan monipuolisen asiakaspalvelun pariin teleoperaattorialalla? Haluatko löytää kannustavan ja innostavan työympäristön, jossa arvostetaan aidosti työntekijöidemme tekemistä? Tahdotko samalla myös kehittyä myynnin osaajaksi? Tämä kaikki on mahdollista lämminhenkisessä Baronan Kuusamon asiakaspalvelukeskuksessamme!

Baronalla on Kuusamossa 80 hengen asiakaspalvelukeskus, johon haemme nyt uusia tekijöitä työskentelemään Telian kuluttaja-asiakaspalvelussa. Työtunteja meillä on tarjota joustavasti työntekijöillemme – etsitkin sitten kokoaikaista työtä tai vaihtoehtoisesti osa-aikaista ilta- ja viikonlopputyötä, kuulemme mielellämme toiveesi tuntien suhteen. Työt alkavat koulutusjaksolla, jonka ajankohta tulee olemaan helmikuun aikana.

Mitä työtä meillä tehdään?

Tiimimme tarjoaa myynnillistä asiakaspalvelua puhelimen ja chatin kautta Telian kuluttaja-asiakkaille maanantaista lauantaihin klo 7-22 välillä. Tehtävässä työhösi kuuluu mm. tuote- ja palveluneuvontaa, erilaisten ongelma- tai vikatilanteiden ratkomista tai laskutukseen liittyvien asioiden selvitystä. Työnkuvaasi kuuluu myös puhelun aikana kartoittaa ja tarjota asiakkaalle parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut. Puhelut ja tilanteet voivat siis vaihdella laidasta laitaan!

Haluamme löytää innostuneet ja laadukkaasti työnsä hoitavat asiakaspalvelijat

Tekemisemme perustuu ammattitaitoisesti hoidettaviin asiakaskohtaamisiin ja toimintamme perusta on tarjota yksilökohtaista asiakaspalvelua jokaiselle. Työssäsi hoidat asiakkaiden asioita kokonaisvaltaisesti ja ripeästi, joten onkin tärkeää, että sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot sekä näppärä järjestelmäosaaminen. Haemme ennen kaikkea ratkaisukeskeisiä henkilöitä, jotka nauttivat uusien asioiden oppimisesta niin myynnin kuin asiakaspalvelun saralla. Mikäli viihdyt myyntihenkisessä asiakaspalvelutyössä ja haluat kehittyä työurallasi, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Miksi meillä viihdytään?

Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä. Työntekijämme arvostaa mm. monipuolista ja sopivan haastavaa työtämme sekä joustavia työaikoja. Haluamme työnantajana tarjota myös elämyksiä – meillä voit lähteä vaikka vaihtovuodeksi Espanjan palvelukeskukseen tekemään tätä samaa työtä!

Työstä maksetaan ICT-alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, minkä lisäksi myynnillä ja tehokkuudella on mahdollisuus kasvattaa kuukausittaista ansiotaan.

Haluatko tietää lisää tai askarruttaako jokin käytännön asia?

Ota rohkeasti yhteyttä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Jarita Laitinen arkisin klo 10-14 välisenä aikana numerosta 0408382804. Voit myös tulla keskustelemaan chattiimme arkisin klo 10-14 ja kysellä lisää tästä työpaikasta! Chatin löydät osoitteesta: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/kuusamo/