(Poistunut julkaisusta)

Vakituinen varastotyöntekijä pakkasvarastolle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

Etsimme rekrytointitoimeksiantona asiakkaallemme Jääsaukolle Vantaan pakkasvarastolle reipasta varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. 

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset varastolla tapahtuvat tehtävät esimerkiksi tavaran vastaanotto, pakkaaminen ja tavaran lähettäminen. Huomioithan, että kyseessä on pakkasvarasto, jossa pakkasta noin -20 astetta, tuotteina elintarvikkeita. Et kuitenkaan tarvitse hygieniapassia, sillä työssä ei käsitellä pakkaamatonta tavaraa. 

Odotamme sinulta vastuuntuntoisuutta ja omatoimisuutta sekä aktiivista ja järjestelmällistä työskentelytapaa. Työskentelet tehokkaasti tiimissä, olet tarkka ja sinulla on hyvä fyysinen kunto. Haluat kehittyä ja oppia uutta. Sinulla on myös jo jonkin verran kokemusta keräilystä, sekä kokemusta vastapainotrukilla sekä työntömastosta ajamisesta. Trukkikortti katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. 

Voit olla joko nuorempi tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokenut osaaja.

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn ja vakituisen työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa. Kattavan perehdytyksen suomenkielellä, hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. 

Hae heti! Lisätietoja antaa HR konsultti Laura Honkanen puh. 0505374289 tai laura.honkanen@uniflex.fi.