(Poistunut julkaisusta)

Vakituinen tuotantotyöntekijä Karkkilaan
Helvar Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018
Helvar Oy Ab
Helvar on erikoistunut älykkäisiin ja energiatehokkaisiin valaistusratkaisuihin. Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluu valaistuksen ohjauslaitteita ja valaisinkomponentteja, joita voi käyttää yksittäisinä komponentteina tai yhdistää älykkäiksi valaistusratkaisuiksi. Nämä ratkaisut parantavat valaistuksen energiatehokkuutta ja loppukäyttäjien viihtyvyyttä, vireyttä ja työn tuottavuutta. www.helvar.com
Toimenkuva
Tuotantokapasiteetin lisääntyessä etsimme taas Karkkilassa sijaitsevalle tehtaallemme tuotannon työntekijää koneladontaan. Tuotanto toimii kahdessa vuorossa, mutta tulevaisuudessa mahdollisesti myös kolmessa. Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä.
Odotamme sinulta
Hakijalla pitää olla aiempaa kokemusta koneladonnasta. Lisäksi olet nopea oppimaan, reipas, luotettava ja haluat sitoutua Helvariin.
Muut tiedot
Tarjoamme vakituista tehtävää mukavassa porukassa, joten ole hyvä ja hae heti oheisen linkin kautta. VMP vastaa hakuprosessista, mutta työntekijä palkataan suoraan Helvarille. Muista että hyvin täytetty profiili nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä. VMP vastaa tiedusteluihin viikosta 33 alkaen.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.08.2018 mennessä.