(Poistunut julkaisusta)

Vakituinen tuontantotyöntekijä Karkkilaan
Helvar Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018
Helvar Oy Ab
Helvar on kansainvälinen valaistusteknologiayritys, joka on erikoistunut valaistuksen ja sen ohjauksen energiatehokkaisiin komponentteihin ja ratkaisuihin.
Helvarin kattava komponenttivalikoima sisältää LED-liitäntälaitteita sekä elektronisia että magneettisia liitäntälaitteita loiste- ja purkauslampuille. Valikoimaa täydentävät sensorit ja laaja valaistuksensäädön tuotteiden ja järjestelmien valikoima.
. www.helvar.com
Toimenkuva
Tuotantokapasiteetin lisääntyessä etsimme Karkkilassa sijaitsevalle tehtaallemme tuotannon työntekijää koneladontaan. Tuotanto toimii kahdessa vuorossa, mutta tulevaisuudessa mahdollisesti myös kolmessa. Tehtävä on vakituinen.
Odotamme sinulta
Hakijalla pitää olla aiempaa kokemusta koneladonnasta. Lisäksi olet nopea oppimaan, reipas, luotettava ja haluat sitoutua Helvariin.
Muut tiedot
Tarjoamme vakituista tehtävää mukavassa porukassa, joten ole hyvä ja hae heti oheisen linkin kautta. VMP vastaa hakuprosessista, mutta työntekijä palkataan Helvarille. Muista että hyvin täytetty profiili nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.06.2018 mennessä.