Vakituinen Tekninen myyjä Sysmän Ikkuna ja Ovi Oy:lle
Sysmän Ikkuna ja Ovi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2021

Haemme vakituiseen työsuhteeseen henkilöä vastaamaan teknisen puolen asiakaspalvelusta Sysmän ulko-ovitehtaallamme, pitkän linjan ammattilaisemme siirtyessä eläkkeelle.

Teknisenä myyjän tehtävässä olet etulinjassa vastaamassa asiakkaidemme teknisiin kysymyksiin ja haasteisiin ulko-oviin liittyen, sekä autat heitä löytämään parhaat ratkaisut ja tuotteet yrityksen valikoimasta. Lasket tarjouksia kuluttaja-asiakkaillemme, otat vastaan tilauksia ja tarkastat niitä ja vastaat verkkokaupan kyselyihin. Palvelet tehtaallemme paikan päälle tulevat asiakkaamme. Vastaat myös ammattilaisasiakkaiden tieduisteluihin tilauksiin ja tuotteeseen liittyen. Olet valmis näkemään vaivaa löytääksesi juuri asiakkaan tarpeisiin liittyvät tuoteratkaisut, autat ongelmantilanteissa, annat vaihtoehtoja. Ymmärrät siis, millä tavoin ulko-ovet asennetaan vaihteleviin talorakenteisiin kohteiden vaihdellessa uudisrakennuksista korjauskohteisiin. Kasvat tuotteidemme tekniseksi ammattilaiseksi ja olet se henkilö, joka huomaa, jos asiakkaamme on vahingossa tilannut vahingossa kanariankeltaisen tai epäkäytännöllisen kokoisen oven ja neuvot millainen ratkaisu asiakasta parhaiten vuosien saatossa palvelisi.

Perehdytämme sinut tuotevalikoimaamme ja toimintatapoihimme, ja saat meiltä jatkuvan tuen tehtäväkenttään perehtymiselle ja tehtävääsi kasvamiselle. Sinun asiakkaitasi ovat pääasiassa kuluttajat nettiostoksensa äärellä, mutta tiedusteluja tulee myös rakennusliikkeiltä ja muilta ammattitahoilta. Et tee uusasiakashankintaa, mutta omaat kuitenkin myynnillistä pelisilmää eri tilanteissa.

Taustasi voi olla monenlainen, mutta etsimme tehtävään jo selkeästi aikaisempaa kokemusta kerännyttä henkilöä. Tehtävässä pärjätäksesi odotamme sinulta löytyvän vähintään seuraavia asioita:

• aikaisempien töiden/muun kokemuksen kautta karttunutta rakentamisen ja teknisen puolen perusymmärrystä

• rakennuspiirustusten lukutaitoa

• asiakaslähtöistä asennetta ja ongelmanratkaisukykyä

• aikaisempaa kokemusta asiakasrajapinnassatyöskentelystä

• rauhallinen ja ystävällinen asenne tilanteessa kuin tilanteessa.

Opetamme sinulle tuotteemme ja toimintatapamme, mutta työssä pärjätäksesi odotamme, että ymmärrät rakennusalan toimintaa.

Tarjoamme sinulle hyväntuulisia työpäiviä ja pitkäaikaisen vakituisen työn. Hyppäät pitkän kokemuksen kautta kasvaneisiin suuriin saappaisiin, mutta me tuemme sinua. Palautteiden perusteella tuotteemme on laadukas ja hyvä käyttää niin asiakkaille kuin asentajille, joten voit seisoa parhain mielin tuotteemme takana. Olemme kasvava yhtiö, ja haluaisimme, että osallistut toimintamme kehittämiseen entistä asiakaslähtöisemmäksi ja paremmaksi. Olethan siis myös halukas kehittämään toimintatapoja ja luomaan omalta osaltasi uutta parempaa yritystä tulevaisuudessa.

Filosofiamme on, että meiltä lähtee käsistä vain priimaa, ja tämän ajatuksen toivomme resonoivan myös sinussa. Yrityksessämme laatu näkyy tuotteista toimitusketjuun ja asiakaskohtaamisiin kaikessa tekemisessä.

Töiden suunniteltu aloitus voidaan sopia aikataulujesi mukaan, mahdollinen irtisanomisaikasi huomioiden. Tehtävä on vakituinen, työaika 37,5 h/vk ja työskentelet toimistoaikoina arkisin. Koska teknisen myyjän rooli on toimia asiakaspalvelumme rajapinnassa puhelimitse, sähköpostitse ja paikanpäällä, sekä olla jatkuvassa yhteistyössä toimipisteessämme olevien kollegoiden kanssa, edellytämme pääasiassa paikan päällä Sysmän tehtaan toimistossa työskentelyä. Työajan joustot ja satunnaiset etäpäivät toki onnistuvat työhön opittuasi!

Hakemuksen pääset jättämään rekrytointikumppanimme Baronan rekrytointijärjestelmään oheisen linkin kautta. Liitäthän hakemuksesi liitteeksi CV:si sekä palkkatoiveesi. Hakemuksesi ei tarvitse olla pitkä essee, mutta käytäthän kuitenkin sen verran aikaa, että kerrot miksi tehtävä kiinnostaa sinua, mitä tehtävään hyödynnettävää osaamista sinulle on ja miksi näkisit olevasi hyvä valinta tehtävään.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1445884
  • Tehtäväalue: Kokoonpano, kunnossapito ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sysmä, Lahti, Padasjoki, Heinola, Asikkala, Hartola