Vakituinen siivooja
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Etsitkö säännöllistä työtä puhtaanapidon parista, ja haluatko kenties nähdä työssäsi kätesi jäljen? Voit olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia SIIVOOJIA vakituiseen, toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. 

Työssäsi vastaat tehdasalueen puhtaanapidosta Kemissä. Töitä tehdään arkipäivisin ma-pe aamuvuoroissa ja työaika on 37,5h/vko. Tässä työssä menestymiseen vaaditaan oma-aloitteisuutta ja valmiutta itsenäiseen työhön. Positiivinen energia ja hyvä tilannetajukaan eivät ole pahasta! 

Arvostamme aiempaa kokemusta alalta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tai valmiutta hankkia sellainen ennen työsuhteen alkua. Tarvitset B-luokan ajokortin. Kohteen työkieli on suomi joten edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle säännöllisen ja monipuolisen työn, sekä perehdytyksen tehtävään. Asiakasyrityksemme panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin ja ammattitaidon ylläpitämiseen erilaisten kurssien ja koulutuksien avulla. Tässä tehtävässä pääset myös ansaitsemaan extraa, sillä työssä on päivystysviikko max 1.krt/kuukausi, josta maksetaan erillinen korvaus. 

Heräsikö mielenkiintosi? Täytä hakemus CV:n kera niin olemme sinuun yhteydessä! Lisätietoja työstä antaa HR-konsulttimme Ida Aatsinki p.050 409 7304 tai ida.aatsinki@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot