(Poistunut julkaisusta)

Vakituinen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt ammattitaitoista SIIVOOJAA Turkuun.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous sekä perussiivokset asiakaskohteessamme elintarviketeollisuusympäristössä Turussa. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 6-15 välillä vaihdellen. Työssä saatat satunnaisesti tehdä myös ilta-,tai viikonlopputöitä, mutta näistä sovitaan aina erikseen.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksesi. Työ sisältää myös työnohjausta kuten uusien työntekijöidemme perehdytystä, joten arvostamme myös aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa fyysisessä työssä toimimiseen sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteisiin, englannin kielen osaaminen on eduksesi. Hyödyt tehtävässä myös B-ajokortista. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 4.11.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -